Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Persoonlijke coaching Amsterdam

Welkom op de website van persoonlijke coaching Amsterdam. Praktijk voor persoonlijke coaching, counselling voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Persoonlijke coaching om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt. 

Persoonlijke coaching Amsterdam: voor wie

Persoonlijke coaching is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding door een coach of counsellor. Wat stagneert er bij jou, heb je moeite met Nee zeggen, last van onzekerheid of faalangst, je bent hooggevoelig, je wilt je communicatieve vaardigheden verbeteren, je weet niet wat je wilt en wil op zoek gaan naar een zinvolle richting in je leven, je relatie loopt niet zoals je wenst, je hebt last van allerlei fysieke klachten of je wil gewoon meer inzicht in je gedrag.

Samen met de coach/ counsellor onderzoek je wat jij wilt en hoe jij dit kunt bereiken. Er wordt gekeken op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan gaan worden. Persoonlijke coaching AmsterdamHet bereiken van jouw doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Persoonlijke coaching helpt jou bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten om zo het beste uit jezelf te halen.

Persoonlijke coaching Amsterdam: wat is het

Een life coach kan dmv persoonlijke coaching helpen om blokkades op te heffen. Persoonlijke coaching houdt meer in dan alleen life coaching. Persoonlijke coaching is helend van karakter en legt de nadruk op de emotionele aspecten van problemen en vragen. Het doel is blokkades op te heffen en de weg vrij te maken naar je eigen Zijn. Hiermee maak je voor jezelf de weg vrij en liggen de mogelijkheden voor jou open.

Groei kan vaak pas ontstaan nadat belemmerende gevoelens en patronen doorbroken zijn. Als coach zal ik je helpen om jouw doelen te bereiken. Het traject van persoonlijke coaching helpt jou hierdoor heen!

Persoonlijke coaching Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa voor natuurgeneeskundige therapie. Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ik ben een geregistreerd Registorcounsellor ABvC® en een erkend Natuurgeneeskundig therapeut. Ik begeleid mensen met aandacht en deskundigheid in een rustige omgeving, waarin de weg naar herstel wordt ingezet. Vertrouwen en het zich veilig voelen zijn hierbij de sleutelwoorden.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC, RBCZ en BATC, waardoor vergoeding (deels) door veel zorgverzekeraars mogelijk is.

Persoonlijke coaching Amsterdam: tarieven en afspraak 

Voor Tarieven: klik hierlik hier

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier
Tel: 06-40118916      

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok