Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Nishkampa van​ de Breevaart

Blog

Coach persoonlijke ontwikkeling

Welkom bij coach/ counselor persoonlijke ontwikkeling, praktijk voor innerlijke groei en bewustwording, verlies en rouwverwerking, stress en burn-out klachten, voor fysieke en psychische klachten, preventie en natuurlijke geneeswijzen, Er worden consulten gegeven zowel in Amsterdam als in Lelystad. Ook is het mogelijk om een telefonisch consult te ontvangen of een consult via Skype.

Coach persoonlijke ontwikkeling: wat is het

Persoonlijke coaching kan je gebruiken om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wenst. Persoonlijke coaching is helend van karakter en legt de nadruk op de emotionele aspecten van problemen en vragen. Het doel is om de blokkades op te heffen en de weg vrij te maken naar het eigen ZIJN.
Hierdoor maak jij voor jezelf de weg vrij en liggen de mogelijkheden voor je open. Door het inzicht wat ontstaat zal er ook weer een nieuw uitzicht komen. 

Groei kan vaak pas ontstaan nadat belemmerende gevoelens en patronen doorbroken zijn. Als coach/ counsellor zal ik je helpen om jouw doelen te bereiken. Het traject van Coach persoonlijke ontwikkelingpersoonlijke coaching helpt jou hierdoor heen! 

Coach persoonlijke ontwikkeling: voor wie

Persoonlijke coaching is er voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding door een coach.

Wat stagneert jou momenteel? Heb je moeite met Nee zeggen, last van onzekerheid, faalangst, angsten, verdriet, vermoeidheid, slecht slapen, je bent op zoek naar zingevende activiteiten, je wilt meer inzicht in je gedrag, je communicatieve vaardigheden vergroten, bepaalde patronen komen steeds terug in je leven.......

Samen met je coach onderzoek je wat jij wilt en hoe je dat kan bereiken. Er wordt gekeken naar waar mogelijk de belemmering zit en we gaan op weg om deze op te heffen. We kijken op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan worden. Het bereiken van je doelen is daarbij het uitgangspunt. Persoonlijke ontwikkeling helpt jou bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten om zo het beste uit jezelf te halen.
Persoonlijke coaching kan ook helpen bij angsten, omgaan met verdriet, fysieke en psychische pijnen, of leren omgaan met een ziekteproces.

Coach persoonlijke ontwikkeling: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa voor Natuurgeneeskundige therapie. Ik ben een gediplomeerd coach/ counsellor en een Registercounsellor ABvC®. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC. Tevens ben ik opgeleid als spagyriek therapeut (plantgeneeskunde), bloesemtherapeut en healer. Dit maakt dat het mogelijk is om naar het totaal beeld van de klacht te kijken en naar behoefte ook te ondersteunen met natuurlijke geneeswijzen en energetische therapie.

Mijn visie is HET gaat om JOU, jij bent de centrale persoon, daarom is alles gericht op jouw leerdoelen. Het belangrijkste is dat jij jouw proces in jou tempo doorloopt. Het zelfhelend vermogen wordt tijdens de sessie in gang gezet waar ieder mens over beschikt, dit maakt dat je steeds meer in je eigen kracht groeit.

Coach persoonlijke ontwikkeling: afspraak maken en tarieven

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling, dit is afhankelijk van je zorgverzekering en of je aanvullend verzekerd ben.

Voor Tarieven: klik hier

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier 
Telefoon: 06-40118916

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok