Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Alternatief Lelystad

Welkom op de site van alternatief Lelystad. Alternatief Lelystad is een praktijk met de naam "Spirituele Coaching & Counselling". Binnen de praktijk wordt Alternatief Lelystadgewerkt met healing, bloesemtherapie, etherische olie, coaching en counselling en spagyriek plantgeneeskunde.
Binnen de praktijk wordt gewerkt met de spagyrische essences van Phylak Sachsen GmbH. Spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen. De spagyriek essences en complexen zijn volledig natuurlijke producten, welke vervaardigd zijn vanuit planten. Deze essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten en ze kunnen ondersteunend werken naast de reguliere behandeling.
Spagyriek is ook geschikt voor pijnbestrijding (ook in de palliatieve fase en stervensfase), preventieve doeleinden en ter ondersteuning van bewustwordingsprocessen.

Alternatief Lelystad: wat is het

In de praktijk kan je terecht voor ondersteuning bij: lichamelijke klachten, psychische klachten, rouw en verliesverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, persoonlijke groei en ontwikkeling, spirituele stervensbegeleiding en natuurlijke geneeswijzen. De vorm van begeleiden is gericht op het zelfgenezend vermogen welke we als mens bezitten, waarbij het doorgeven van energie een onderdeel is. Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie, dat wil zeggen dat de lichamelijke, geestelijke en emotionele conditie worden behandeld. Door het opheffen van de verstoringen, of door het ontvangen van helende energie kan het lichaam weer in balans komen en de geest in evenwicht. Ook ontstaat er inzicht in de klacht, dit alles bij elkaar is het begin van het herstel.

Alternatief Lelystad: voor wie

Mensen bezoeken de praktijk voor uiteenlopende klachten waaronder: 

  • Altijd maar weer tegen dezelfde problemen aanlopen en het lijkt alsof je er maar niet vanaf komt.
  • Chronische vermoeidheid, stress, burnout, depressieve gevoelens, slaapproblemen.
  • Scheiding en moeilijk uit de situatie los kunnen komen.
  • Moeilijk grenzen aan kunnen geven of onzekerheden.
  • Chronische klachten en acute klachten, zowel fysiek als psychisch.
  • Ondersteuning in de palliatieve fase.
  • Verlies en rouwverwerking
  • Verlies van gezondheid
  • Hooggevoeligheid
  • Etc.

Alternatief Lelystad: werkwijze

Het eerste consult is een intake waarin we de klacht bespreken en we de hulpvraag in kaart brengen, om zodoende de juiste ondersteuning te kunnen bieden. We bespreken daarin welke vorm van ondersteuning jouw voorkeur heeft. De consulten worden gegeven in een rustige omgeving vanuit deskundigheid, waarbij een veilige omgeving centraal staat.

Alternatief Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Al vanaf 2009 vinden mensen de weg naar mijn praktijk. Ik ben register counsellor en aangesloten bij beroepsvereniging ABVC en RBCZ. Tevens ben ik bloesemtherapeut, healer en spagyriektherapeut.

Alternatief Lelystad: tarieven

Consult 30 minuten  30 euro
Consult 60 minuten  60 euro
Consult 90 minuten  85 euro

Consulten zijn ook mogelijk via skype of telefonisch, voor meer informatie: klik hier
De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling, op de website staat de lijst met aangesloten zorgverzekeraars.
Klik hier

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar tel: 06-40118916
U kunt ook mailen: klik hier

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok