Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Alternatieve geneeskunde Amsterdam

Welkom op de website van alternatieve geneeskunde Amsterdam, praktijk voor spirituele coaching en counselling en natuurlijke geneeswijzen. In de praktijk wordt gewerkt met een holistische visie, dit betekend dat ik tijdens de behandeling naar de totale persoon kijk, niet alleen de klacht wordt behandeld maar ook de Alternatieve geneeskunde Amsterdamoorzaak van de klacht. Volgens de holistische leer is alles met elkaar verbonden en hangt alles met elkaar samen. Alle vormen van behandeling die ik aanbied gaan uit van de helende kracht van lichaam, geest en ziel. 
De consulten worden gegeven in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Alternatieve geneeskunde Amsterdam: uitleg

Als alles met elkaar verbonden is hoe moet ik dat zien als ik een klacht of probleem heb? Als alles met elkaar verbonden is, kan het zijn dat de klacht niet op zichzelf staat en dat de oorzaak anders zit dan je aanvankelijk denkt. Het kan dan nuttig zijn om vanuit verschillende disciplines naar de klacht te kijken om de mogelijke oorzaken en oplossingen te vinden om het herstel te bevorderen.

Denk maar eens aan teveel stress, werkdruk, emotionele belasting of verlies, waardoor je allerlei klachten kan ontwikkelen zoals hoofdpijn, maagdarmklachten, rugpijn en nog veel meer. Of verslaving zoals eetverslaving, waardoor mensen overgewicht krijgen en allerlei verschijnselen krijgen, fysiek of emotioneel. De oorzaak ligt dan vaak bij het waarom van teveel eten en dat zou een emotionele oorzaak kunnen hebben. Een ander voorbeeld is het niet goed verwerken van ingrijpende gebeurtenissen. De gevolgen op fysiek niveau kunnen aanzienlijk zijn en vaak niet eens meer te herleiden naar de gebeurtenis.

Alternatieve geneeskunde Amsterdam: voor wie

We staan dagelijks bloot aan allerlei invloeden: zoals het voedsel dat we eten, weer, contact met medemensen, het inademen van lucht, bacterieën en virussen, je gedachten, de werkomstandigheden... We reageren hierop zowel lichamelijk, psychisch, emotioneel en mentaal. Zolang we al deze factoren goed kunnen blijven verwerken blijven we in evenwicht en blijven we gezond. Klachten ontstaan als een of meerdere factoren ons uit balans brengen. Bij de één zal zich dat uiten in hoofdpijn, bij de ander spier of gewrichtspijn en bij de derde geeft dit weer vermoeidheid.
Heel vaak herstelt het lichaam zich vanzelf en treedt er spontaan herstel op, maar soms blijven de klachten bestaan en ze kunnen in de loop van de tijd erger worden.
In de praktijk werk ik met acute en chronische klachten en de behandeling is erop gericht om het evenwicht te herstellen, zodat je weer op eigen kracht verder kunt. De behandeling kan plaats vinden naast de reguliere behandeling en is aanvullend hierop. 

 Alternatieve geneeskunde Amsterdam: werkwijze

Binnen de praktijk wordt gewerkt met persoonlijke coaching, counselling, healing, bloesemtherapie en spagyriek plantgeneeskunde. Je kunt in de praktijk terecht voor fysieke klachten, psychische klachten, pijnbestrijding, persoonlijke groei en ontwikkeling, voor preventie en vitaliteit, verlies en rouwverwerking en spirituele stervensbegeleiding. Spagyriek plantgeneeskunde valt onder de natuurlijke geneeswijzen, de essences en complexen zijn goed toe te passen bij acute en chronische klachten. Spagyriek is alleen op voorschrift van een voorschrijver te verkrijgen, ik stel zelf het complex samen aan de hand van de klacht, vervolgens vindt de uitlevering plaats via de Spagyriek apotheek welke het rechtstreeks naar de client verstuurd.
Het eerste consult is een intake, waarin we de klacht bespreken en welke behandeling het beste bij je aansluit.

Alternatieve geneeskunde Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Consulten worden gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Als kind hield ik me al bezig met de natuur en keek ik hoe alles groeide en bloeide. Op jonge leeftijd kwam ik al in aanraking met natuurlijke geneeswijzen. Als kind was ik hoogsensitief en had ik paranormale ervaringen. In de loop van mijn leven is dit ontwikkeld tot helderziendheid, helderhorendheid, helderwetendheid en heldervoelendheid.
Deze talenten heb ik samengevoegd met vak opleidingen en sinds 2009 ben ik werkzaam als professioneel counsellor en ik heb diverse opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde. Tevens ben ik een ervaren spagyriek therapeut. Ook ben ik in het bezit van het diploma HBO medische basiskennis Cipion Platonorm. Uiteraard bezoek ik jaarlijks meerdere bijscholings- en nascholingsdagen, supervisie en heb ik regelmatig overleg met vakgenoten.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ, waardoor veel zorgverzekeraars een deel van de consulten vergoeden.

Aternatieve geneeskunde Amsterdam: tarieven en afspraak maken

De consulten worden gegeven zowel in Amsterdam als in Lelystad.
Locatie Amsterdam: Centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a, Amsterdam

Consult 1/2 uur    35 euro
Consult 1 uur       70 euro

Consult via telefoon of Skype    1/2 uur   30 euro
Consult via telefoon of Skype    1 uur      60 euro

Voor het maken van een afspraak: klik hier  
Tel: 06-40118916 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok