Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Alternatieve geneeswijzen Amsterdam

Welkom op de site van alternatieve geneeswijzen Amsterdam. Praktijk voor coaching, counselling, healing, bloesemtherapie en natuurlijke geneeswijzen. Alternatieve geneeswijzen AmsterdamIn de praktijk wordt gewerkt vanuit een holistische benadering. Deze benadering gaat ervanuit dat de mens als één geheel wordt gezien met een fysieke, psychische, emotionele en spirituele eenheid. Als er een verstoring optreedt in één van de genoemde gebieden, zullen de andere gebieden mogelijk ook negatief worden beinvloedt. Bij een behandeling vanuit de holistische benadering zal er niet alleen naar de ziekte, klacht of aandoening zelf worden gekeken, maar naar alle vier genoemde gebieden van de mens.
Het zelfgenezend vermogen van de mens wordt centraal gesteld.

Voor het maken van een afspraak: klik hier

Alternatieve geneeswijzen Amsterdam: wat is het

Bij alternatieve geneeswijzen Amsterdam wordt gewerkt met de spagyrische essences en complexen van Phylak Sachsen GmbH. Spagyriek is een alchemistische plantgeneeskunde die valt onder de natuurlijke geneeswijzen. Spagyriek essences en spagyriek complexen zijn volledige natuurlijke producten, welke vervaardigd zijn vanuit planten. De essences zijn goed toe te passen als ondersteuning bij acute en chronische klachten, zowel fysieke als psychische klachten en ze kunnen ondersteunend werken naast de reguliere behandelingen.
Ook kunnen de klachten ondersteund worden met een healing en/ of bloesemtherapie.

Alternatieve geneeswijzen Amsterdam: voor wie

Alternatieve geneeswijzen met spagyriek kan gebruikt worden voor het verlichten van symptomen, preventie, maar kan tevens doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan je inzicht krijgen in de oorzaak van de klacht.
Spagyriek kan ook helpen het immuunsysteem te ondersteunen, waardoor het lichaam wordt ondersteund om verbeterd te gaan functioneren. 
Ondersteuning is mogelijk bij: slapeloosheid, burnout, stress, reuma, depressie, angsten, diabetes, vermoeidheid, fibromyalgie, endocriene klachten, adhd, allergieen, hooggevoeligheid, ondersteuning in de palliatieve fase, pijnen, psychische klachten, verliesverwerking etc.

Alternatieve geneeswijzen Amsterdam: werkwijze

In het eerste gesprek zal er een intake plaats vinden, waarin we je klacht bespreken en welke behandeling mogelijk bij jou aansluit.
Tijdens een consult kan ik gebruik maken van verschillende vormen van behandelen, waaronder counselling, bloesemtherapie, etherische olie, spagyriek en healing. 
Spagyriek is alleen op voorschrift van een voorschrijver verkrijgbaar, ik stel het complex samen en de uitlevering vindt plaats via de Spagyriek apotheek welke het rechtsstreeks naar de cliënt verstuurd.

Alternatieve geneeswijzen Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad. Consulten worden gegeven in Lelystad en Amsterdam. Ik ben een geregistreerd counsellor en heb meerdere opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Alternatieve geneeswijzen Amsterdam: tarieven en afspraak maken

Consult 1 uur   € 70,00 

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en zorgpolis.

Voor het maken van een afspraak: klik hier   
Tel: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok