Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Alternatieve geneeswijzen Lelystad

Welkom op de site van alternatieve geneeswijzen Lelystad. Alternatieve geneeswijzen Lelystad is een praktijk voor lichamelijke klachten, psychische Alternatieve geneeswijzen Lelystadklachten, stress en burn-out, persoonlijke groei en ontwikkeling, rouw en verliesverwerking, spirituele stervensbegeleiding en natuurlijke geneeswijzen.
Tijdens de consulten kijk ik naar wie jij bent en wat jouw wensen zijn. Er wordt in de praktijk gewerkt vanuit een holistische benadering, dat wil zeggen dat er naar de psychische, fysieke, emotionele en spirituele klacht wordt gekeken. Dit betekend dat er niet alleen naar de aandoening wordt gekeken, maar naar alle vier genoemde gebieden van de persoon.

Voor het maken van een afspraak klik hier

Alternatieve geneeswijzen Lelystad: wat is het

Binnen de praktijk wordt gewerkt met healing, coaching, counselling, bloesemtherapie, etherische olie en spagyriek alchemistische plantgeneeskunde.
Spagyriek bestaat uit plantessences en complexen,welke vervaardigd zijn uit planten welke volledig uit natuurlijke producten bestaan. De essences zijn ter ondersteuning goed toe te passen bij acute en chronische klachten, dit zowel fysieke als psychische klachten. De essences en complexen werken ondersteunend naast de reguliere behandeling.

Alternatieve geneeswijzen Lelystad: voor wie

Spagyriek helpt om het immuunsysteem te ondersteunen, het verlicht symptomen, werkt preventief en kan tevens doordringen tot in de kern van het probleem. Tevens geeft het inzicht in de oorzaak van de klacht, waardoor er heling tot stand kan gaan komen.
Ondersteuning is mogelijk bij: stress en burn-out, verlies van gezondheid, verlies en rouw, diabetes, hoge bloeddruk, slapeloosheid, overgewicht, reuma, depressie, alle vormen van angsten, pijnen, acne, alle vormen van huidklachten, ondersteuning naast chemokuren, hooggevoeligheid, adhd, autisme, ouderdomsklachten, prostaatproblemen, ondersteuning in de palliatieve fase, psychische klachten, verdriet, vermoeidheid etc.
Ook kunnen al deze klachten worden ondersteund met een healing en/ of bloesemtherapie.

Alternatieve geneeswijzen Lelystad: werkwijze

Het eerste gesprek bestaat uit een intake en kennismaking, dan bespreken we je klacht en welke behandeling mogelijk bij jou aansluit.
Spagyriek essences en complexen zijn alleen op voorschrift van een voorschrijver (spagyriek therapeut) verkrijgbaar, dit betekend dat ik het complex samenstel aan de hand van de klacht en het recept naar de spagyriek apotheek stuur. Deze verstuurd het complex rechtstreeks naar de client.

Alternatieve geneeswijzen Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben eigenaar van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Ik ben een geregistreerd Counsellor en heb meerdere opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde. Consulten worden gegeven in Lelystad en in Amsterdam.
Sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Alternatieve geneeswijzen Lelystad: tarieven en afspraak maken

Consult 1 uur      € 60,00 
Consult 1,5 uur   € 85,00

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden (een deel ) van de behandeling. Op de website staat de lijst met aangesloten verzekeraars.
www.nishkampacoaching.nl 

Het is mogelijk om een consult te ontvangen via de telefoon of skype voor meer informatie: klik hier

Voor het maken van een afspraak: klik hier  
Tel: 06-40118916 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok