Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Burnout Amsterdam

Welkom op de site van Burnout Amsterdam.
Even voorstellen: Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichter van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling.
Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam.
Binnen de praktijk werk ik met een holistische visie, dat houdt in dat ik de mens in zijn totaliteit zie, als een eenheid van lichaam, geest en ziel.
De holistische visie gaat er vanuit dat niet alleen het fysieke lichaam in goede gezondheid moet zijn, maar ook geest en ziel. Zodra daar een verstoring zit, ofwel je bent uit balans, dan kan zich dat gaan uiten in verschillende lichamelijke en geestelijke klachten.

Burnout Amsterdam: voor wie

Je bent overspannen of oververmoeid. De energie in je lichaam begint op te raken. Je dagelijkse belastbaarheid neemt af en je krijgt moeite om al je activiteiten naar tevredenheid uit te voeren. De lichamelijke klachten nemen toe, je hebt moeite om jezelf te concentreren, je voelt je uitgeput en volledig opgebrand.
Een belangrijk moment in het proces is het moment dat je concreet gaat merken dat je door de stress steeds minder goed gaat functioneren. Je realiseert je dat je nu aan de slag moet met jezelf om verdergaande klachten te vermijden.

Burnout Amsterdam: voordelen

Je word ondersteunt in je proces om een omschakeling in je denken te maken. Dit kan inhouden dat je misschien tijdelijk minder moet gaan werken of andere manieren gaat vinden die de stress doen verminderen en de fysieke klachten doen afnemen. In deze fase breng je dus structurele veranderingen aan in je gedrag om de dagelijkse stress te verminderen. Het is belangrijk om te weten dat je dit niet alleen kunt. Het vergt namelijk een complete omschakeling in het denken. De overbelasting duurt doorgaans maanden of jaren. Het verschil met een burn-out is dat het herstel in deze fase, met de nodige rust zeer snel plaatsvindt.
In de praktijk wordt onder andere gewerkt met Alchemistische Spagyriek Plantgeneeskunde™, de spagyriek essences die vallen onder de natuurlijke geneeswijzen. Deze essences zijn toe te passen in acute en chronische situaties en zijn ook zeer ondersteunend bij overbelasting, overspannenheid, oververmoeidheid en burnout.
Spagyriek herstelt de balans in lichaam, geest en ziel, waardoor de levenskwaliteit en vitaliteit weer ervaren kan worden.
Spagriek essences voor stress en burn-out zijn ook via de website van de praktijk te bestellen: www.nishkampacoaching.nl

Burnout Amsterdam: werkwijze

Het eerste consult is een intake waarin we de hulpvraag bespreken. Aan de hand daarvan bespreken we welke ondersteuning passend is bij de hulpvraag. Tijdens een consult maak ik gebruik van verschillende technieken tijdens een behandeling.

Burnout Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart. Als geregistreerd counsellor, Z verpleegkundige, sociaal pedagogisch hulpverlener, bachbloesemtherapeut, energetisch healer, spagyriek therapeut is het mijn missie jou te volgen en te begeleiden bij jouw proces.
Ik ben afgestudeerd aan de HVA in Amsterdam en aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde zoals de Alchemistische Spagyriek Plantgeneeskunde™, Aromatherapie, Bach Bloesem Therapie, The Spirit of the Blossom™ en de opleiding Universal Cosmic Healing™.
Ook ben ik in het bezit van de Medische basiskennis Cipion Plato norm. 

Ik heb ruim ervaring en sinds 2009 begeleid ik cliënten op hun pad naar bewustwording en zelfrealisatie.

Burnout Amsterdam: Afspraak maken en Tarieven 

Consult 1 uur € 70,00

Het is ook mogelijk om een consult te ontvangen via de telefoon of skype.
Het tarief is 30 euro voor 30 minuten. Voor meer informatie: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC en RBCZ

Voor het maken van een afspraak klik hier 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok