Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Chakra healing Amsterdam

Welkom op de website van chakra healing Amsterdam. Chakra healing Amsterdam is een praktijk voor healing, coaching en counselling en natuurlijke Chakra healing Amsterdamgeneeswijzen. Binnen de praktijk wordt gewerkt met Universal Cosmic Healing™, dit is een healingvorm die volledig is afgestemd op deze nieuwe tijd, op de frequentie van het Aquariustijdperk.
De consulten worden gegeven in Centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Chakra healing Amsterdam: wat is het

Universal Cosmic Healing™ is een healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel. Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen, deze wordt via de healing in gang gezet. Dan zal er een gezonde balans ontstaan tussen alle processen die zich in het fysieke lichaam plaatsvinden, zoals het hormoonstelsel en het zenuwstelsel. Die hebben ook weer een effect op ons fysieke gestel, op de emoties en de mentale gedachten, maar ook op de energetische processen, de aura's met de chakra's en de meridianen. Ieder mens is uniek, daarom zal de healing bij een ieder weer uniek werken, maar altijd zal de transformerende werking met het bewustwordingsproces in gang gezet worden, met daarbij ook het zelfgenezend vermogen waarover ieder mens beschikt.

Chakra healing Amsterdam: voor wie

Een healing is in principe voor ieder mens geschikt, er is geen eis van leeftijd of gezondheid voor de toepassing van een healing. Een healing kan aanvullend werken op de reguliere geneeskunde. Bijvoorbeeld als ondersteuning bij ingrijpende medische behandelingen, begeleiding voor of na een operatie. Het resultaat van de healing ligt dan vaak op het vlak van pijnverlichting, bevorderen van herstel en het verkorten van de herstel periode. Ook verwerf je met healing inzicht in de betekenis en acceptatie van de ziekten in je leven. Er kan ondersteuning geboden worden bij chronische ziekten zoals: ME, MS, reuma, RSI etc. 
Ondersteuning kan ook geboden worden bij acute situaties zoals een ongeval, stervensprocessen en andere traumatiserende omstandigheden. Het resultaat ligt dan op het vlak van ondersteuning in het moment, stabilisatie, kalmering en voorbereiding op het medische proces.

Chakra healing Amsterdam: werkwijze

In het eerste consult brengen we de hulpvraag in kaart voordat we starten met de healing. Het is mogelijk om een healing te ontvangen thuis als het door ziekte niet mogelijk is om naar de praktijk te komen. De healing wordt gegeven op een behandeltafel met kleding aan, het is ook mogelijk om een behandeling op een stoel te ontvangen of als je bedlegerig bent dan in bed. De healing wordt zowel fysiek op het lichaam gegeven als energetisch. Aanraking van het lichaam is niet noodzakelijk als hier bezwaar tegen is. Tijdens de behandeling breng ik energie naar plekken in het lichaam waar ook energie nodig is. De healing brengt balans in het lichaam, het zenuwstelsel, maar ook wordt de aura, chakra's en de meridianen meer in balans gebracht, waardoor je de healing als ontspannend en rustgevend kan ervaren. Veelal werkt de healing nog weken door.

Chakra healing Amsterdam: preventie en ontspanning

Ook als je gezond bent en je wel wat extra energie en ontspanning kan gebruiken dan is een healing een weldaad. Even de tijd voor jezelf nemen, je hoofd leeg maken en een totale ontspanning ervaren zowel lichamelijk als geestelijk. Totale ontspanning en een weldaad voor lichaam, geest en ziel dit is wat mensen meestal ervaren tijdens een healing. De healing werkt lang door, waardoor je er weer even tegenaan kan, het zorgt ervoor dat je meer in balans blijft waardoor een healing ook preventief kan werken en klachten voorkomen kunnen worden.

Chakra healing Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart (1962) en ik ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ik heb de 3 jarige opleiding Universal Cosmic Healing™ gevolgd bij Ronald Nieuwenhuizen en volledig afgerond. Inmiddels jaren later ben ik een ervaren healer, tevens werk ik in de praktijk als professioneel counsellor/ coach, bloesemtherapeut en spagyriek therapeut (plantgeneeskunde).
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereningen ABVC en RBCZ, waardoor veel zorgverzekeraars de consulten deels vergoeden. Dit is afhankelijk van je zorgpolis.

Chakra healing Amsterdam: tarieven en afspraak maken

Consult/ healing 1/2 uur      35 euro
Consult/ healing 1 uur         70 euro

Huisbezoek op aanvraag, hiervoor gelden andere tarieven.

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier 
Telefoon: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok