Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Nishkampa van​ de Breevaart

Coaching

Coaching Lelystad

Welkom bij coaching Lelystad, de oprichtster is Nishkampa van de Breevaart.  Als coach bied ik ondersteuning bij verlies van gezondheid, verlies en rouw, stress en burn-out, fysieke klachten en/ of moeilijke situaties in jouw leven. Coaching Lelystad staat voor de balans in jezelf en je leven terug vinden.

Ben je geïnteresseerd: klik hier

Coaching Lelystad: voor wie

Voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, het vinden van een (nieuw) evenwicht in het leven, het vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit, rouw en verliesverwerking, verlies van gezondheid, loslaten van angst en verdriet, angst voor de dood, depressie, stress, overspannenheid en (dreigende) burn-out, sociaal- emotionele problemen, chronische vermoeidheid, vage lichamelijke klachten, onverklaarbare klachten, problemen op het werk, communicatie problemen en conflicten, relatieproblemen, slaapproblemen en concentratieverlies, leermoeilijkheden, nek- schouder- en rugklachten, hoofdpijn, migraine, slaapproblemen etc. 

Een persoonlijk consult kan je helpen de balans in jezelf en je leven terug te vinden. Mijn uitgangspunt is balans brengen in lichaam, geest en ziel. Zodra daar een verstoring zit, Coaching Lelystadofwel je bent uit balans, dan kan zich dat gaan uiten in verschillende lichamelijke en geestelijke klachten. 

Coaching Lelystad: voordelen

Uiteindelijk ben je je meer bewust van wat de oorzaak is van je geestelijke en lichamelijke klachten. Door de oorzaak te behandelen is het mogelijk om verlichting te krijgen, waardoor jouw kwaliteit van leven kan toenemen. Ook ben je je meer bewust van hoe jij in het leven staat. Je hebt hierdoor meer zelfvertrouwen en je kunt beter stilstaan bij je keuzes, behoeften, beslissingen en je eigen verantwoordelijkheid hierin. Je hebt dan de regie over jouw leven (weer) in eigen hand.
Ik houd me aan de Ethische Code van de NOBCO dit is de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (www.nobco.nl). De code impliceert dat hetgeen wordt besproken tijdens coaching sessies strikt vertrouwelijk is.

Coaching Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, ik ben een geregistreerd Registercounselor ABvC® en werkzaam in Amsterdam en Lelystad en heb ruim ervaring in het begeleiden van mensen.
Ik ben afgestudeerd aan de HVA in Amsterdam en aan de academie voor Counselling en Coaching.
Mijn eigen traject van zelfontwikkeling is begonnen in 1992.
Ik hield me bezig met levensvragen en onderzocht het hoe en waarom. Ik was als kind al hoogsensitief en had paranormale ervaringen. Door de jaren heen kwam de juiste begeleiding op mijn pad hiervoor en kon ik door vallen en opstaan mijn eigen pad van spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling aangaan. Door dit pad te bewandelen ben ik het leven gaan benaderen vanuit een spirituele en holistische visie.

Coaching Lelystad: afspraak maken en Tarieven

Tarieven

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. De meeste zorgverzekeraars vergoeden wel (een deel van) counselling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC, RBCZ en BATC.

Het is mogelijk om een consult via de telefoon of via skype te ontvangen, voor meer informatie: klik hier

Voor het maken van een afspraak: klik hier 
Telefoon: 06-40118916  
 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok