Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Nishkampa van​ de Breevaart

Coaching

Amsterdam coach

Welkom bij Amsterdam coach, praktijk voor coaching en counselling, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Het leven zit vol uitdagingen, er komen problemen op je pad, ziektes, spanningen. Met het één kun je goed omgaan, met het ander wat minder. Soms weet je het gewoon even niet meer en kun je door de veelheid en complexiteit van gebeurtenissen en emoties niet meer zien welke keus je het beste kunt maken of hoe iets in elkaar zit. Misschien wil je je verhaal gewoon eens kwijt? Dan is counselling of coaching wellicht iets voor jou..

Consulten bij Amsterdam coach worden gegeven in Amsterdam, De Ruimte, Weesperzijde 79a.

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier
Tel: 06-40118916

Amsterdam coach: wat is het

Counselling is een laagdrempelige, vaak kortdurende vorm van psychosociale begeleiding. Counselling helpt om inzicht te krijgen in je denken, voelen, beleven en handelen. Het helpt je om de mogelijkheden die er zijn en de kwaliteiten die je hebt te ontdekken, optimaliseren en beter te benutten. Counselling gaat ervan uit dat je zelf eigenlijk weet wat de oplossing is voor je probleem of het antwoord op je vraag is, maar dat je daar zelf even niet bij kan. Het gaat uit van de mogelijkheden die er zijn, niet de beperkingen. 

Amsterdam coachAmsterdam coach: voor wie

Het je het gevoel dat je vastzit? Zit je niet lekker in je vel? Zijn er situaties die je niet kunt verwerken? Heb je moeite met emoties, gebeurtenissen een plek geven? Weet je wel wat je wil maar lukt het je maar steeds niet om dat te bereiken. Zijn er andere dingen die je dwars zitten? Dan kan counselling en coaching je misschien van dienst zijn. Amsterdam coach heeft speciale aandacht voor mensen die chronisch ziek zijn.
Fysieke klachten en psychische klachten kunnen daarbij ondersteund worden met natuurlijke geneeswijzen.

Amsterdam coach: werkwijze

In het eerste gesprek vindt er een intake plaats waarin we je situatie bespreken, wat het probleem is en wat je zou willen bereiken. We kijken of counselling en coaching mogelijkheden biedt voor jouw probleem en jouw specifieke situatie. Tevens bespreken we of er behoefte is aan ondersteuning bij de klacht met natuurlijke geneeswijzen.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaatsvinden via skype of e-mail.

Amsterdam coach: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (natuurgeneeskundige therapie) te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd Registercounsellor ABvC® en werkzaam in Amsterdam en Lelystad.
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener op de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counsellor aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Amsterdam coach: afspraak maken en tarieven

Het is mogelijk om een consult via de telefoon of skype te ontvangen.
Voor meer informatie: klik hier

Voor Tarieven: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort verzekeraar en zorgpolis.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, BATC en RBCZ.

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier
Telefoon: 06-40118916

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok