Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Nishkampa van​ de Breevaart

Coaching

Life Coaching Amsterdam

Welkom op de site van life coaching Amsterdam, praktijk voor coaching en counselling. Als life coach help ik mensen op alle levensgebieden, zowel werk als privé. Ik geef ondersteuning om de diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.
De consulten bij life coaching Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, de Ruimte, Weesperzijde 79a.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier

Life Coaching Amsterdam: wat is het

In de huidige complexe maatschappij worden er steeds hogere eisen gesteld, zowel op het werk als in de privé-sfeer. Je moet niet alleen veel presteren op je werk, maar ook thuis.
Mensen ervaren daarom vaak onzekerheid, faalangst, je weet niet wat je wil, stress, problemen in de relatie enz. Het gevolg daarvan is dat het leven niet loopt zoals je zou willen. Daardoor ga je jezelf steeds onzekerder voelen en krijg je steeds meer stress. In het ergste geval zakken mensen in een depressie of burn-out. Dan ligt alles stil. Om die obstakels op te ruimen hebben mensen een lifecoach nodig. 

Life Coaching Amsterdam: voor wie Life Coaching Amsterdam

Voor een ieder die zich wil ontwikkelen en tot volledige ontplooiing wil komen. Ieder mens heeft vele gebieden in zich waarin hij tot ontplooiing wil komen, in ieder mens zit dit natuurlijke verlangen. Dit verlangen is gericht op het ontplooien van onze talenten en het creëren van een evenwichtige groei van de persoonlijkheid. We zijn gelukkig als we naar onze verlangens luisteren. Het zijn hele speciale verlangens die telkens weer in ons leven terugkomen.
Tijdens life coaching stel ik regelmatig de vragen: Wat wil je nu werkelijk in het leven? Waar ligt jouw passie? Wat is werkelijk zinvol in jouw leven? Waar ben je echt goed in? Met wat voor mensen wil jij echt omgaan? 
Deze diepe verlangens zijn in feite uitingen van onze belangrijkste levensopdrachten. Het zijn boodschappen uit ons hart die ons vertellen wat we in ons leven het beste kunnen doen.

Bij life coaching besteden we aandacht aan wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Ieder mens wordt geboren met een aantal talenten, bij life coaching besteden we aandacht aan deze talenten en hoe die het beste tot bloei kan worden gebracht. Ook kijken we naar eventuele remmingen die de ontplooiing van onze talenten tegenwerken.
Om gelukkig te zijn in het leven en om mogelijke gezondheidsproblemen te voorkomen, is het belangrijk om deze gebieden in balans te brengen. 

Life Coaching Amsterdam: werkwijze

In het eerste gesprek vindt er een intake plaats waarin we je situatie bespreken, wat het probleem is en welke klachten er zijn. We kijken samen of life coaching mogelijkheden biedt voor jouw vraag en jouw persoonlijke situatie.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaats vinden via skype of e-mail.

Life Coaching Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd Registercounsellor ABvC® en werkzaam in Lelystad en Amsterdam.
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener op de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counselor aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Life Coaching Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Voor Tarieven: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ.
Het is ook mogelijk om een consult te ontvangen in mijn praktijk als natuurgeneeskundig therapeut: klik hier

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier
Tel: 06-40118916

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok