Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Nishkampa van​ de Breevaart

Coaching

Life Coaching Lelystad

Welkom op de site van Life Coaching Lelystad, praktijk voor ondersteuning bij rouw en verlies, burn-out, vermoeidheid, verlies van gezondheid en persoonlijke groei en ontwikkeling. Life coaching is geschikt voor alle levensgebieden, zowel werk als privé. Je krijgt ondersteuning om je diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.

Life Coaching Lelystad: wat is het

Mensen ervaren vaak onzekerheid, doordat er in onze huidige complexe maatschappij steeds hogere eisen gesteld worden, zowel op het werk als in de privé sfeer. Dit kan faalangst geven doordat je niet weet wat je wil, het geeft stress, problemen in je relatie enz. Het gevolg daarvan is dat het leven niet loopt zoals je zou willen, je gaat je onzekerder voelen en je krijgt steeds meer stress. Daardoor kan er een depressie of burn-out ontstaan. Dan kan alles stil komen te liggen. Om die obstakels op te ruimen hebben mensen een lifecoach nodig. 

Life Coaching Lelystad: voor wie Life Coaching Lelystad

Tijdens life coaching stel ik regelmatig de vragen: Wat wil je nu werkelijk in het leven? Waar ligt jouw passie? Wat is werkelijk zinvol in jouw leven? Waar ben je echt goed in? Met wat voor mensen wil jij echt omgaan?
Life coaching is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen en tot volledige ontplooing wil komen. Ieder mens heeft vele gebieden in zich waarin hij tot ontplooing wil komen. In ieder mens zit dit natuurlijke verlangen, wat gericht is op het ontplooien van onze talenten en het creëren van een evenwichtige groei van onze persoonlijkheid. Het zijn speciale verlangens die telkens weer in ons leven terugkomen.

Life Coaching Lelystad: resultaat

Ieder mens wordt geboren met een aantal talenten, bij life coaching besteden we aandacht aan deze talenten en hoe die het beste tot bloei kunnen worden gebracht. Ook kijken we naar eventuele remmingen die de ontplooing van onze talenten tegenwerken.
We besteden aandacht aan wie je bent, wat je wilt en wat je kan en brengen balans op die gebieden in je leven die balans nodig hebben. Je zal je na verloop van tijd meer in harmonie voelen komen en geestelijk en lichamelijk meer in balans.

Life Coaching lelystad: werkwijze

In het eerste gesprek bespreken we je situatie, we kijken wat het probleem is en welke klachten er zijn. Samen kijken we of life coaching mogelijkheden biedt voor jouw vraag en jouw persoonlijke situatie.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaats vinden via skype of e-mail. 

Life Coaching lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (voor natuurgeneeskundige therapie) te Lelystad. Ik ben een geregistreerd Registercounsellor ABvC® en werkzaam met mijn praktijk in Lelystad en Amsterdam.
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counselor aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Life Coaching Lelystad: afspraak maken en tarieven

Voor Tarieven: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis.

Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier
Tel: 06-40118916  

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok