Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Coach in Amsterdam

Welkom op de website van Coach in Amsterdam, praktijk voor coaching en counselling en persoonlijke groei en ontwikkeling. Er worden consulten gegeven zowel in Amsterdam als in Lelystad. Ook is het mogelijk om een consult via de telefoon of online te ontvangen. Als mens kan je van tijd tot tijd met vraagstukken of problemen kampen, die vragen om een proces van verheldering, waardoor duidelijk kan worden wat de meest adequate strategie is om ermee om te gaan. Je kan te maken krijgen met conflicten, het functioneren kan beter of de vitaliteit raakt beneden peil en dat roept allerlei vragen en onlustgevoelens op. Coaching kan hierbij een ondersteunende begeleiding zijn om hetgeen wat vast zit weer vlot te trekken. 

Coach in Amsterdam: wat is het

Je kunt bij mij terecht met alle grote en kleine levensvragen, als je iets ontwikkelen wil of iets veranderen wil, of juist als je niet weet wat je wilt.
Als coach help ik jou om jouw doel te bereiken. Meestal is dit grip op emoties te krijgen zoals angst, trauma en depressie of een andere nare emotie. Deskundige begeleiding van een coach is welkom wanneer je vooruit wil in je leven. Jezelf ontdekken, je effectiviteit verhogen, je beter in je vel voelen of leren omgaan met emoties dan is dat aangenamer met de juiste ondersteuning. 

Coach in AmsterdamCoach in Amsterdam: voor wie

Coaching kan een waardevolle bijdrage leveren aan mensen, zodat je de juiste ondersteuning krijg om je leven vorm te geven zoals je dat graag zou willen. Voor sommige mensen geldt dat coaching hun leven letterlijk in positieve zin kan veranderen. Met de hulp van een coach kan je situaties beter beoordelen, meer van de ervaring leren, betere keuzes maken en besluiten nemen en effectievere acties aanleren. Voor de meeste mensen is het leven wel eens moeilijk. We zetten onszelf ontzettend onder druk om veel te krijgen, veel te doen en om succesvol te zijn op die terreinen van het leven die we belangrijk vinden. Door ondersteuning van een coach kan je jezelf richten op wat echt belangrijk is, zodat je kan doen wat nodig is om dat te verwezenlijken.

Coach in Amsterdam: mogelijke hulpvragen

 • Stressklachten
 • Allerlei vage klachten
 • Meer plezier in je werk krijgen of veranderen van baan
 • Je relatie verkennen
 • Verlies en rouwverwerking
 • Verlies van gezondheid
 • Het vinden van zingeving in je leven of levensdoelen vinden
 • Je wilt meer zelfvertrouwen
 • Omgaan met angsten
 • Je loopt iedere keer tegen dezelfde problemen aan
 • Je wilt je leven anders inrichten
 • Ect.

Coach in Amsterdam: resultaat

Het uitgangspunt is het hier en nu met beide benen op de grond. Mijn uitgangspunt is dat de oplossing in jezelf besloten zit. Door gesprekken, oefeningen en creatieve werkvormen word je bewust van wat er in jezelf leeft. Er ontstaan inzichten en je krijgt tools mee om er naar te kijken en het een plek te geven. De positieve energie gaat weer stromen naar hetgeen wat je werkelijk wilt. Je gaat je realiseren dat jij altijd een keuze hebt, doordat je hier vaardiger in wordt neemt je zelfvertrouwen toe en kom je steeds meer in je eigen kracht te staan.

Coach in Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (voor complementaire therapie). Er worden consulten gegeven zowel in Amsterdam als in Lelystad. Tevens is het mogelijk om consulten via de telefoon of online te ontvangen. Ik ben een geregistreerd Registercounsellor ABvC® en professionele coach, tevens heb ik me gespecialiseerd in verlies en rouwverwerking en burn-outklachten. Met de praktijk ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ, waardoor veel zorgverzekeraars een deel van het consult vergoeden. Voor een professionele uitoefening van mijn beroep consulteer ik regelmatig collega's en volg ik jaarlijks bij en nascholingen.

Coach in Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Voor Tarieven: klik hier

Uiteraard ben je van harte welkom voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier  
Tel: 06-40118916  

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok