Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Counselling Amsterdam

Welkom bij counselling Amsterdam. Counselling Amsterdam is een praktijk voor coaching en counselling, healing en natuurlijke geneeswijzen. Als coach/Counselling Amsterdam counsellor ondersteun ik je in vele uiteenlopende situaties, vooral door goed te luisteren. Bij mij kun je je eigen persoonlijke verhaal kwijt. Zonodig vraag ik dieper door en zorg er samen met je voor, dat er meer helderheid in je situatie komt waardoor er meer inzicht kan onstaan. Zo komt er meer ruimte om te kijken naar nieuwe mogelijkheden en kijken we hoe je nieuwe wegen in kunt slaan.

Counselling Amsterdam: wat is het

Counselling helpt bij alledaagse vragen en problemen met een (lichte) psychosociale achtergrond, zoals aanhoudende stress, een gevoel van niet gelukkig zijn, relatieproblemen, rouw, vage lichamelijke klachten, een disfunctioneren op het werk, angsten, gevoelens van onzekerheid etc. Als counsellor kijk ik samen met jou naar je verleden, waar vaak gebeurtenissen hebben plaats gevonden, die je huidige situatie hebben beinvloed.
Als counsellor help ik je om je verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als spiritueel.

Counselling Amsterdam: voor wie

Als je het gevoel hebt dat je vastloopt of het gevoel hebt dat je niet verder komt, als je psychische klachten hebt, of heb je relatieproblemen, of twijfel je aan je relatie, dan kan het zinvol zijn om hulp te vragen en deskundige professionele hulp te zoeken.
Bij counselling Amsterdam kan je terecht als je moeite hebt met zaken in het dagelijkse leven, met jezelf in je relatie of in je werk.
Heb je fysieke klachten, angsten, gevoelens van onzekerheid, een chronische ziekte of heeft je partner een chronische ziekte en weet je niet hoe je daar mee om moet gaan dan is het zinvol om hulp in te schakelen en kan je bij mij in de praktijk terecht.

Counselling Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Er worden consulten in Lelystad en in Amsterdam gegeven. Naast dat ik een professioneel geregistreerd counsellor ben heb ik me ook gespecialiseerd in natuurlijke geneeswijzen. Het is mogelijk om je proces of fysieke en psychische klachten te ondersteunen met bachbloesem remedies, healing of met spagyriek plantgeneeskunde. 

Counselling AMsterdam: afspraak maken en tarieven

Consult 1 uur    70 euro

Consult via Skype of telefonisch is ook mogelijk het tarief is 60 euro per uur.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken: klik hier 
Je kan ook bellen op nummer: 06-40118916 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok