Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Depressie Amsterdam

Welkom bij depressie Amsterdam, praktijk voor coaching en counselling, complementaire geneeswijzen, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten Depressie Amsterdamen psychische klachten. Als je een depressie hebt dan kan je last hebben van allerlei klachten, klachten in het denken, in je gevoel, in je gedrag en fysieke klachten. Veelal heb je last van extreme somberheid en het duurt lang voordat je weer de oude bent. Heb je last hebben van depressieve klachten, dan is mogelijk coaching, counselling iets voor jou. De consulten kunnen zonodig ondersteund worden met spagyriek plantgeneeskunde, healing, etherische olie of bloesemtherapie.
Consulten bij depressie Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, de Ruimte, Weesperzijde 79a.

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier

Depressie Amsterdam: voor wie

Als je draaglast groter is dan je draagkracht dan loop je het risico dat je uit balans raakt. Als je uit balans raak dan loop je het risico om in een dip te belanden. Hoe langer je uit balans bent, hoe groter het risico is dat je een depressie ontwikkeld. Af en toe uit balans zijn dat hoort bij het leven, doorgaans heb je genoeg draagkracht om zelf weer in balans terug te komen. Maar soms heb je even hulp nodig van buitenaf.

Depressie Amsterdam: wat is het

Als je je psychisch, sociaal en fysiek goed voelt dan ben je in balans. Dan loop je weinig kans op een dip of een depressie. Maar als je te lang stress ervaart dan onstaan er allerlei klachten. Als je last heb van depressieve gevoelens dan kan dit je manier van denken sterk veranderen. Je kan negatief gaan denken over jezelf waardoor er onzekerheid kan ontstaan. Je kan last krijgen van: concentratie problemen, piekeren, schuldgedachten, een zinloosheid ervaren in je leven, prikkelbaar zijn, last hebben van angsten, of juist minder gaan voelen, jezelf verwaarlozen, geen zin in contact met anderen etc.
De fysieke klachten kunnen zijn: hoofdpijn, slecht slapen, weinig energie, onrustig zijn of juist traag, problemen met eten etc.

Depressie amsterdam: de oorzaak

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van het onstaan van een dip of depressieve gevoelens. Er is bijna nooit slechts één oorzaak waardoor iemand psychisch uit balans raakt. Maar als je uit balans raakt dan zal dat stress met zich mee brengen. Duurt dit te lang dan ontstaan er klachten en kan er een depressie ontstaan.
Je draagkracht is datgene wat je aankan, de draaglast is datgene waar je aan moet voldoen in de omstandigheden van jouw leven.

Depressie Amsterdam: werkwijze

In het eerste gesprek vindt er een intake plaats waarin we je situatie bespreken, wat het probleem is en welke klachten er zijn. Tijdens de consulten leer je omgaan met de depressie. Je leert anders te denken, je leert om je sombere gedachten te onderzoeken en deze te vervangen door gedachten die jou wel kunnen helpen. Je komt erachter waardoor deze gedachten zijn ontstaan, waardoor je dit patroon van denken los kan gaan laten. Je leert jezelf beter kennen en je leert beter om te gaan met de dingen in het leven die je op je pad tegen komt.
Zonodig ondersteunen we het proces en de fysieke klachten met natuurlijke geneeswijzen.

Depressie Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd Coach en Counsellor en werkzaam in Amsterdam en Lelystad.
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counsellor aan de academie voor Counselling en Coaching. 
Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik ben in het bezit van een medische basiskennis CIPION / PlATO norm.
Ik heb ruim ervaring en sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Depressie Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Consult 1 uur    70 euro (BTW vrij)

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort verzekeraar en zorgpolis.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC en RBCZ.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier
Tel: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok