Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Depressie Lelystad

Welkom bij depressie Lelystad, praktijk voor coaching en counselling, complementaire geneeswijzen, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en Depressie Lelystadpsychische klachten. Bij een depressie kan je last hebben van allerlei klachten. Veelal heb je last van extreme somberheid en het duurt lang voordat je weer de oude bent.
Heb je last van depressieve klachten, dan is mogelijk coaching, counselling iets voor jou. De consulten kunnen zonodig ondersteund worden met spagyriek plantgeneeskunde, healing, etherische olie of bloesemtherapie, gericht op een depressie.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier

Depressie Lelystad: voor wie

Als je draaglast groter is dan je draagkracht dan loop je het risico dat je uit balans raakt. Als je uit balans raak dan loop je het risico in een dip te belanden. Hoe langer je uit balans bent, hoe groter het risico is dat je een depressie ontwikkeld. Af en toe uit balans zijn dat hoort bij het leven, doorgaans heb je genoeg draagkracht om zelf weer in balans terug te komen. Maar soms heb je even hulp nodig van buitenaf.

Depressie Lelystad: wat is het

Als je je psychisch, sociaal en fysiek goed voelt dan ben je in balans. Dan loop je weinig kans op een dip of een depressie. Maar als je te lang stress ervaart dan ontstaan er allerlei klachten. Als je last heb van depressieve gevoelens dan kan dit je manier van denken sterk veranderen. Je kan negatief gaan denken over jezelf waardoor er onzekerheid kan ontstaan. Je kan last krijgen van: concentratie problemen, piekeren, schuldgedachten, een zinloosheid in je leven ervaren, prikkelbaar zijn, angstig zijn, jezelf verwaarlozen, geen zin in contact met anderen etc.
Fysieke klachten kunnen zijn: hoofdpijn, slecht slapen, weinig energie, onrustig zijn of juist traag, problemen met eten etc.

Depressie Lelystad: de oorzaak

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van het ontstaan van een dip of depressieve gevoelens. Er is bijna nooit slechts één oorzaak waardoor iemand psychisch uit balans raakt. Maar als je uit balans raak dan zal dat stress met zich mee brengen. Duurt dit te lang dan ontstaan er klachten en kan er een depressie ontstaan.
Draagkracht is datgene wat je aankan, de draaglast is datgene waar je aan moet voldoen in de omstandigheden van jouw leven.

Depressie leystad: werkwijze

In het eerste gesprek vindt er een intake plaats waarin we je situatie bespreken, het probleem, de klacht en wat ik mogelijk voor je kan betekenen. Tijdens de consulten leer je omgaan met de depressie, je leert om je sombere gedachten te onderzoeken en deze te vervangen door gedachten die jou wel kunnen helpen. Je komt erachter waardoor deze gedachten zijn ontstaan, waardoor je dit patroon van denken los kan gaan laten. Je leert jezelf beter kennen en je leert beter om te gaan met de dingen in het leven die je op je pad tegen komt.
Het proces en de fysieke klachten kunnen ondersteunt worden met natuurlijke geneeswijzen.

Depressie Lelystad: over nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd Coach en Counsellor en werkzaam in Amsterdam en Lelystad.
Tevens ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counsellor aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde en ben in het bezit van een opleiding medische basiskennis volgens de CIPION / PLATO norm.

Depressie Lelystad: afspraak maken en tarief

Consult 1 uur     60 euro (BTW vrij)
Consult 1,5 uur  85 euro

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort verzekeraar en zorgpolis.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC en RBCZ.

Het is ook mogelijk om een consult via de telefoon of skype te ontvangen, voor meer informatie: klik hier

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier
Tel: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok