Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Energetisch therapeut Lelystad

Hartelijk welkom op de site van energetisch therapeut Lelystad. Voor als je op zoek bent naar iemand die op effectieve wijze blokkades in het lichaam weet op teEnergetisch therapeut Amsterdam heffen en om weer volledig in balans te komen. Ik ga op zoek waar de blokkade vandaan komt en zoek dan naar de passende oplossing. In de praktijk wordt gewerkt met healing, bloesemtherapie, coaching en counselling en spagyriek plantgeneeskunde.

Energetisch therapeut Lelystad: wat is het

Uw kent vast het gevoel wel dat u geen energie hebt en dat u zich slap en futloos voelt, of dat u juist bruist van de energie. Bij energetische therapie draait het juist om deze energie. Er wordt gezorgt dat de energie weer op de juiste manier gaat stromen, verstoringen en blokkades worden opgeheven, waardoor het lichaam de kans krijgt om weer de balans te vinden.
Als energetische therapeut kijk ik naar de mens als geheel, ofwel holistisch. Dit wil zeggen dat ik naar het totaal beeld kijk van lichaam, geest en ziel, die zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De klachten die zich laten zien kunnen namelijk een oorzaak hebben op een ander vlak. Als energetisch therapeut kijk ik naar de samenhang van de klachten en wat daar mogelijk achter zit.
Ook kan een healing preventief werken, doordat blokkades die mogelijk aanwezig zijn worden opgeheven en er balans wordt gebracht, zowel op lichaam, geest en ziel. 

Energetisch therapeut Lelystad: voor wie

Energetische therapie is zowel geschikt voor kinderen als volwassen, omdat de mogelijke oorzaak voor problemen wordt aangepakt. Er wordt niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar alle uiteenlopende klachten.
Behandelingen kunnen ook ondersteunend werken voor mensen die last hebben van chronische klachten waar geen oplossing voor kan worden geboden. Ook begeleid ik mensen die in hun laatste levensfase zitten, daarbij staat de kwaliteit van leven centraal.

Energetisch therapeut Lelystad: werkwijze

Tijdens de healing werk ik met mijn handen, dit kan zowel op het lichaam of boven het lichaam. De behandeling vindt plaats met de kleding aan, liggend op een behandeltafel of zittend op een stoel. Tijdens de behandeling wordt er energie gebracht naar plaatsen in het lichaam die dit nodig hebben en het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.
Het proces van weer in balans komen kan naast een healing nog ondersteund worden met coaching, bloesemtherapie of spagyriek plantgeneeskunde.

Energetisch therapeut Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad.
Ik ben register counsellor, healer, bloesemtherapeut en spagyriek therapeut. Tevens bezit ik het diploma HBO medische basiskennis Cipion Plato norm.
Ik begeleid mensen door middel van aandacht en deskundigheid in een rustige omgeving, waarin de weg naar herstel wordt ingezet. Vertrouwen en het zich veilig voelen zijn hierbij de sleutelwoorden.

Energetisch therapeut Lelystad: tarieven

Consult 30 minuten  30 euro
Consult 60 minuten  60 euro

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling, op de website staat de lijst met aangesloten zorgverzekeraars.
Klik hier

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar tel: 06-40118916
U kunt ook mailen: klik hier 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok