Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Welkom op de site van energy healing Amsterdam. Energy healing Amsterdam is een praktijk voor healing, coaching en counselling en natuurlijke geneeswijzen. Energy healing AmsterdamJe kunt er terecht voor preventie van klachten, totale ontspanning ervaren, bij lichamelijke en psychische klachten, verlies en rouwverwerking, stervensbegeleiding en voor groei en bewustzijn.
Er worden consulten gegeven in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Energy healing Amsterdam: wat is het

Binnen de praktijk wordt gewerkt met de Universal Cosmic Healing™. Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen, welke tijdens de healing in gang gezet zal worden. Er zal een gezonde balans ontstaan tussen alle processen die zich in het fysieke lichaam afspelen, zoals bv het zenuwstelsel en het hormoonstelsel, die geven ook weer een effect op je emoties en je mentale gesteldheid. Dit tesamen met de energetische processen, de aura's, chakra's en de meridianen.
Ieder mens is uniek, dit maakt ook dat de healing door een ieder weer anders ervaren wordt, maar altijd zal de transformerende werking met het bewustwordingsproces in gang worden gezet.

Energy healing Amsterdam: voor wie

Wanneer een disbalans eenmaal ontstaan is dan kan zich dit uiten op vele verschillende manieren. Je kan last krijgen van vermoeidheid, hoofdpijnen of migraine, onzekerheid, rug en nekklachten, slaapproblemen, depressief voelen, overige emotionele of mentale problemen, of stress wat kan uitmonden in een burnout. Er kunnen ook onverklaarbare fysieke klachten ontstaan, maar altijd is de disbalans het eerste aanwezig, daarna volgen de geestelijke en fysieke klachten. De healing gaat samen met inzicht op het ontstaan van deze disbalans, hierdoor wordt een bewustwordingsproces in gang gezet.

Energy healing Amsterdam: Preventie en ontspanning

Totale ontspanning en een weldaad voor lichaam, geest en ziel dit is wat mensen meestal ervaren tijdens een healing. Dus ook wanneer je gezond bent maar toch wat extra energie en ontspanning kan gebruiken is een healing een weldaad. Even tijd voor jezelf, je hoofd even leeg, een totale ontspanning voor lichaam en geest. De healing werkt lang door, waardoor je er echt weer even tegen aan kan, bovendien zorg je ervoor dat je in balans blijft, waardoor klachten voorkomen kunnen worden.

Energy healing Amsterdam: werkwijze

Het eerste consult wordt gestart met een intake, waarin we je hulpvraag bespreken, daarna starten we met de healing. De healing wordt gegeven op een behandeltafel met kleding aan, je ligt zo lekker comfortabel. Het is ook mogelijk om een behandeling op de stoel te ontvangen. De healing wordt zowel fysiek op het lichaam gegeven als energetisch. Aanraking op het lichaam is niet noodzakelijk als daar bezwaar tegen is. Tijdens de behandeling breng ik energie naar plekken in het lichaam waar energie nodig is.

Energy healing Amsterdam: toelichting op de werking van de energie

De sterk helende en transformerende werking van de Universal Cosmic Healing™ is het resultaat van de samenwerking tussen mijzelf als healer en de soort energie waarover ik als  Universal Cosmic Healer kan beschikken, feitelijk ben ik als healer een schakel waarbij de Kosmos haar helende werking kan geven op het juiste niveau. Er vindt een samenwerking plaats met o.a. Meesterenergieën en Planetiaire straals energieën, welke het transformatieproces ondersteunen en tevens het zelfhelend vermogen zal ondersteunen waarover ieder mens beschikt. Ook maak ik gebruik van de energie van de elementen, zoals Aarde, Water, Vuur en Lucht, welke een bijzondere kwaliteit in zich hebben. De healing vindt plaats op alle niveau's, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als zielsniveau. Ieder mens is uniek en de healing wordt afgestemd op jou als persoon.

Het doel is om toe te werken naar Heelheid van lichaam, geest en ziel. Heelheid betekend dan ook een gelukkig en gezond leven!

Energy healing Amsterdam: tarieven en afspraak maken

Consult/ healing 1/2 uur    35 euro
Consult/ healing 1 uur       70 euro

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, op de website staat de lijst met vergoedingen: klik hier  

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier 
Telefoon: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok