Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Natuurgeneeskundig therapeut Amsterdam

Welkom op de site van natuurgeneeskundig therapeut Amsterdam. Binnen de praktijk wordt gewerkt met bachbloesem therapie, coaching, counselling,Natuurgeneeskundig therapeut Amsterdam healing, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. Natuurgeneeskundig therapeut Amsterdam is een praktijk voor ondersteuning bij lichamelijke klachten, psychische klachten, stress en burn-out, persoonlijke groei en ontwikkeling, rouw en verliesverwerking, spirituele stervensbegeleiding en natuurlijke geneeswijzen.
Consulten worden gegeven in Amsterdam Weesperzijde 79a.
Ook is het mogelijk om een consult via de telefoon of skype te ontvangen: klik hier    

Voor het maken van een afspraak: klik hier

Natuurgeneeskundig therapeut Amsterdam: wat is het

Natuurgeneeskunde is een breed begrip en wordt over het algemeen gebruikt voor alternatieve geneeswijzen. In de natuurgeneeskunde gaat men ervanuit dat er nooit sprake is van één ziek orgaan, maar dat ziekte als een stoornis in het gehele lichaam betekend. Hiermee bedoel ik het fysieke lichaam, de geest en de emotie. Door zowel het fysieke lichaam, de geest en de emotie te behandelen kom je tot de diepere oorzaak van een ziekte. Door de behandeling wordt het zelfhelend vermogen aangesproken.
Binnen de praktijk wordt gewerkt met de spagyrische essences van Phylak Sachsen GmbH. Spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen, de essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten en kunnen ondersteunend werken naast de reguliere geneeswijzen.

Natuurgeneeskundig therapeut amsterdam: voor wie

Omdat ik naar het totale beeld kijk van de mens is het moeilijk te zeggen, met welke symptomen ik het meest in aanraking kom. Mensen raadplegen mij onder andere voor: diabetes, prostaatklachten, erectie problemen, stress gerelateerde klachten, alle vormen van reuma, chronische vermoeidheid, darmproblemen, obstipatie, pijnklachten, verdriet, rouw en verlies, nek en rugklachten, huidklachten, exceem, hoge bloeddruk, burnout, depressie etc.
In alle gevallen kijk ik naar de gehele mens en zal ik altijd op zoek gaan naar de oorzaak van de klachten.

Natuurgeneeskundig therapeut Amsterdam: werkwijze

Voordat we starten met de behandeling wordt er eerst gestart met een intake om de juiste ondersteuning te kunnen bieden. Daarbij bespreken we de klacht en welke behandeling mogelijk bij jou aansluit. 

Natuurgeneeskundig therapeut Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Ik ben een geregistreerd counsellor en heb meerdere opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde en bezit een diploma medische basiskennis Cipion Plato norm. Ook ben ik spagyriek therapeut.
Ik geef consulten in Amsterdam en Lelystad.

Natuurgeneeskundig therapeut amsterdam: tarieven en afspraak maken

Consult 1 uur     € 70,00 

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden (een deel ) van de behandeling. Op de website staat de lijst met aangesloten verzekeraars.
www.nishkampacoaching.nl  

Voor het maken van een afspraak: klik hier  
Tel: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok