Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Natuurgeneeskundig therapeut Flevoland

Welkom op de site van natuurgeneeskundig therapeut Flevoland. Praktijk voor spirituele coaching, counselling en natuurlijke geneeswijzen.Natuurgeneeskundig therapeut Flevoland
Alles om ons heen is aan verandering onderhevig. Ontwikkeling, succes en prestatie zijn de kernwoorden van de maatschappij waarin we leven. Dit gaat op een snelheid die niet door iedereen is bij te houden, dit kan stress en uiteindelijk fysieke en psychische klachten tot gevolg hebben. We lopen onszelf voorbij en emoties die raken ondergeschikt. Hierdoor kunnen problemen in de relatie, privé of werksfeer ontstaan.

Natuurgeneeskundig therapeut Flevoland: wat is het

Deze vorm van therapie is gericht op het zelfgenezend vermogen van de mens, waarbij het doorgeven van energie een onderdeel is. Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie, dat wil zeggen dat de lichamelijke, geestelijke en emotionele conditie worden behandeld. Door het opheffen van verstoringen, of door het ontvangen van helende energie kan het lichaam weer in balans komen en de geest in evenwicht. Ook ontstaat er inzicht in de klacht, wat een positieve uitwerking heeft op de klacht.
Binnen de praktijk wordt gewerkt met bloesemremedies, etherische olie, healing en spagyriek plantgeneeskunde.
Spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen, de essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten en kunnen ondersteunend werken naast de reguliere geneeswijzen.

Natuurgeneeskundig therapeut Flevoland: voor wie

Herkent u zich o.a. in deze klachten: stress, burnout, depressie, angsten, innerlijke conflicten, chronische aandoeningen, hooggevoeligheid, allerlei lichamelijke klachten en psychische klachten, vermoeidheid, chronische aandoeningen, diabetes, impotentie, prostaatproblemen enz.

Of heeft u behoefte aan ondersteuning bij: lichamelijke en geestelijke ontspanning, leren omgaan met hooggevoeligheid, rouw en verliesverwerking, onverwerkt verdriet, onopgeloste conflicten, relatie problemen enz.

Daar kunnen wij samen aan werken.
Bij chronische aandoeningen kunnen de behandelingen verlichtend werken en de levenskwaliteit verbeteren.

Natuurgeneeskundig therapeut Flevoland: werkwijze

Ik begeleid je door middel van aandacht en deskundigheid in een rustige omgeving waarin de weg naar herstel wordt ingezet. Vertrouwen en het zich veilig voelen zijn hierbij de sleutelwoorden. In het eerste gesprek vindt er een intake plaats, waarbij we de klachten en probleemgebieden inventariseren en welke wensen en behoeften er zijn.
In de vervolg consulten beginnen we met behandelen. Veel van mijn clienten ervaren al na een aantal consulten resultaat en verbetering van kwaliteit van leven. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht.

Natuurgeneeskundig therapeut flevoland: over nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Ik ben een register Counsellor en heb meerdere opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde. Ook bezit ik een diploma medische basiskennis Cipion Plato norm. Tevens ben ik Spagyriek therapeut.
Consulten worden gegeven in Lelystad en Amsterdam.

Natuurgeneeskundig therapeut flevoland: tarieven

Consult 1 uur     € 60,00
Consult 1,5 uur  € 85,00

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden (een deel) van de behandeling. Op de website staat de lijst met aangesloten verzekeraars.
www.nishkampacoaching.nl  

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 06-40118916
U kunt ook mailen: klik hier  

Het is ook mogelijk om een consult via de telefoon of skype te ontvangen, voor meer informatie: klik hier

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok