Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Rouwverwerking Lelystad

Welkom op de site van rouwverwerking Lelystad. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, je kunt bij mij in de praktijk terecht voor ondersteuning bij een rouw en verlies proces. 

Verlies komt op verschillende manieren en vaak op een onverwacht moment voor. Een dierbare overlijdt, je raakt je baan kwijt, een verhuizing, je kinderen gaan het huis uit, je verliest een deel van je gezondheid, je verwachtingen en dromen komen niet uit, of je hebt het gevoel dat je een stukje van jezelf verloren bent.

Wanneer je in je leven te maken krijgt met verlies, staat je wereld op de kop. Bij een verlies is jouw identiteit geschokt en vraagt weer om balans. Je bevindt je mogelijk in een nieuwe situatie, die van jou vraagt om je leven opnieuw te ordenen. Maar hoe doe je dat?

Rouwverwerking Lelystad: voor wie

Voor een ieder die te maken krijgt met verlies en rouwverwerking. Verschillende gebeurtenissen in het leven kunnen aanleiding geven tot een rouwproces:

  • Het verlies van een persoon die dierbaar en belangrijk is voor je bv een partner, familielid of een vriend of kennis
  • Een echtscheiding
  • Een lichamelijke- of geestelijke beperking
  • Het verlies van je gezondheid door een ernstige of chronische ziekte
  • Na een ongeluk of bij een invaliderende aandoening
  • Een verhuizing
  • Verlies van werk

Rouwverwerking Lelystad: werkwijze

Ieder rouwproces bestaat uit een aantal stappen en is voor iedereen anders. Daar staat geen tijd voor. Rouw gaat zijn eigen weg. 
De stappen lopen door elkaar heen en wisselen elkaar af. Dit is het laagje voor laagje bewust worden van de impact van het verlies, van ontkenning naar erkenning, van het doorleven van het verdriet doorgroeien naar door-leven. Er ontstaat een besef van de noodzaak om afscheid te nemen, die aansluit bij jou als persoon.
Tijdens het proces ga je bewust laagje voor laagje loslaten, zodat er weer ruimte kan ontstaan voor het opbouwen van een nieuwe levensstructuur. Je hebt het verlies een plek gegeven in je leven en er is meer balans gekomen. De begeleiding die ik bied is gericht op het herstellen van je emotionele draagkracht en het verhogen van de vitaliteit. Ook geef ik jou de ruimte, tijd en aandacht om jezelf en je nieuwe weg te vinden. Hierdoor kan je weer perspectief krijgen om het leven voluit te leven vanuit je potentieel.

De ondersteunende begeleiding die ik aanbied is onder andere gericht op het herstel van jouw vitaliteit, levenskracht en veerkracht. Praten over verlies kan heel helpend zijn, maar soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom ondersteun ik het proces naast de gesprekken naar behoefte met bloesemcomplexen, spagyriek complexen, etherische olie of healing. Dit om ondersteuning te bieden aan jouw verdriet, hiermee kan intens verdriet (een schok gevoel) verlicht worden.

Voor meer informatie over de gebruikte methoden: klik hier

Rouwverwerking Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, Ik ben een geregistreerd coach en counsellor en ben met mijn praktijk werkzaam in Amsterdam en Lelystad.
Ik ben afgestudeerd aan de HVA in Amsterdam en aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde, zoals de spagyriek plantgeneeskunde, aromatherapie, bachbloesem therapie, bloesemtherapie en een opleiding tot healer.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij een verlies en rouwverwerking.

Rouwverwerking Lelystad: afspraak maken en Tarieven

Consult 1,5 uur € 85
Consult 1 uur    € 60

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC en RBCZ

Het is ook mogelijk om complexen van bloesemremedies die een verliesproces ondersteunen te bestellen, voor meer informatie: klik hier

Voor het maken van een afspraak klik hier  
Telefoon: 06-40118916 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok