Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Spiritueel Amsterdam

Welkom op de website van Spiritueel Amsterdam, praktijk voor fysieke klachten, psychische klachten, lifecoaching en spirituele groei en bewustwording. Spirituele Spiritueel Amsterdamtherapie helpt je vrijer te leven door het opruimen van energie blokkades. Spiritualiteit heeft te maken met zaken die lichaam, geest en ziel betreffen, de nadruk ligt hierbij op de persoonlijke ervaring, op hoe iemand het beleefd.
Het begrip spiritueel heeft ook te maken met wat we bezieling noemen, het is datgeen wat we ervaren als uniek in de beleving en wat ons kan leiden naar eenheidservaring.

Spiritueel Amsterdam: wat is het

Spirituele therapie is een therapievorm die in principe geschikt is voor iedereen die met vragen of problemen van persoonlijke aard zit en daar hulp bij zoekt. De mens wordt gezien als spiritueel of bezield wezen. Als er een klacht is, wordt dit binnen de spirituele therapie gezien als een verbroken verbinding met de diepere zin van het bestaan. In deze therapievorm streeft men ernaar een mens bij de heelheid het wezenlijke van zichzelf te brengen. Problemen worden niet alleen gezien als lasten, maar ook als lessen en groeikansen.

Spiritueel Amsterdam: hoe werkt het

Als councellor/ therapeut werk ik empatisch, ik maak contact met de subtiele energie van de client. Aan de hand van de hulpvraag stem ik me af op de aard en de oorzaak van het probleem, maar ook op de essentie van de persoon. Mijn uitgangspunt is dat ieder mens heel is, maar dat er op dat moment dingen spelen waardoor de heelheid niet meer ervaren kan worden. Stap voor stap wordt de client naar zijn heelheid gebracht en er ontstaan inzichten.
In de praktijk werk ik met healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel. De therapie wordt zowel fysiek als op energetisch niveau (de aura) toegepast.
Door middel van (bege)leiding vanuit de spirituele wereld zal er een healing proces/ transformatie op gang komen op fysiek-, mentaal-, emotioneel- en zielsniveau. Het proces kan tevens ondersteund worden met bloesemtherapie en/ of spagyriek plantgeneeskunde.

Spiritueel Amsterdam: voor wie

Herken je dit?

  • Je voelt je niet gezien en gewaardeerd
  • Je hebt problemen met je gezondheid
  • Je energie is ver beneden peil
  • Iedereen lijkt zich tegen je te keren
  • Je weet geen raad met je emoties
  • Je voelt je angstig en/ of onzeker
  • Je gaat regelmatig over je eigen grenzen en/ of die van anderen
  • Je hebt behoefte aan een luisterend oor en iemand die je een spiegel voor kan houden

Komt dit je bekend voor? Bij jezelf of bij je kind? En je wil je hier iets aan veranderen? Dan kan ik mogelijk iets voor je betekenen.

Voor het maken van een afpraak: klik hier

Spiritueel Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Ik ben een registreerd counsellor, bloesemtherapeut, ervaren healer en spagyriek therapeut. Spagyriek is een plantgeneeskunde die valt onder de natuurlijke geneeswijzen. Met spagyriek plantgeneeskunde kunnen fysieke klachten, psychische klachten, maar ook bewustzijnsontwikkeling worden ondersteund. De plantessences werken op diep niveau, zowel fysiek, geestelijk en op zielsniveau. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereninging ABVC en RBCZ, waardoor het bij veel zorgverzekeraars mogelijk is de consulten deels vergoed te krijgen. Dit is afhankelijk van je zorgpolis.

Spiritueel Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Consult 1/2 uur      35 euro
Consult 1 uur         70 euro

Consult via skype of telefoon:

Consult 1/2 uur      30 euro
Consult 1 uur         60 euro

Het is mogelijk om via skype of telefoon een spirituele coaching te ontvangen of een consult voor bloesemtherapie of spagyriek plantgeneeskunde.
De bloesemremedie en spagyriek plantgeneeskunde ontvang je na het consult via de post.

Voor het maken van een afspraak klik hier 
Telefoon: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok