Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Stress coach

Welkom bij stress coach, praktijk voor innerlijke groei en ontwikkeling, voor fysieke en psychische klachten, stress en burnout klachten en natuurlijke Stress coachgeneeswijzen. Stress coaching is erop gericht om weer met energie, enthousiasme en plezier te werken en te leven, effectiever te functioneren, in plaats van gespannen te zijn ontspannen zijn. Vanuit disbalans naar meer balans in je leven.
Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam, ook is het mogelijk een consult te ontvangen via de telefoon of skype.

Stress coach: wat is het

Stress heeft verschillende uitingsvormen. Je kunt allerlei vervelende lichamelijke klachten ontwikkelen zoals hoofdpijn of buikpijn, maar ook hartkloppingen en hyperventilatie. Je kunt stress ervaren als een gevoel van constant "aan" te staan, zonder dat je de uit knop kan vinden. Je kan slaapproblemen krijgen en/ of je merkt andere veranderingen in jouw gemoedstoestand en gedrag.
Je zult hoogstwaarschijnlijk wel herkennen dat jouw hoofd overuren maakt en dat je prestaties daar onder lijden. Je voelt je doorgaans vermoeid en heb weinig energie. Het lichaam kan veel signalen afgeven die duiden op stress, ieder lichaam is anders en geeft weer zijn eigen signalen af.

Stress coach: voor wie

Stress coaching is er voor iedereen die wil leren omgaan met stress. Stress hebben we allemaal, dit kan zijn spanning voor een examen, sollicitatiegesprek of een spannende gebeurtenis. Stress wordt ongezond zodra je te lang deze spanning voelt en je geen tijd kan of wilt nemen voor ontspanning. Die spanning kan allerlei oorzaken hebben, zoals een te hoge werkdruk, problemen op je werk of binnen het gezin of je relatie,. Stress coaching helpt jou om hiermee om te gaan.

Stress coach: methodieken

Binnen de praktijk werk ik als professioneel coach/ counsellor en ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ. Tevens ben ik bloesemtherapeut, bachbloesemtherapeut, healer en spagyriek therapeut. Het is mogelijk om het proces te ondersteunen met een healing, bachbloesemremedies of spagyriek plantgeneeskunde. Deze methoden kunnen ondersteunend zijn om de energie in het lichaam weer in balans te krijgen en inzicht te verkrijgen wat de achterliggende oorzaak is van de klacht.
Op mijn website kan je meer lezen over de methodieken: www.nishkampacoaching.nl 

Stress coach: missie

Het is mijn missie om vanuit liefde te helen. Dit doe ik door de ander te begeleiden vanuit vertrouwen en respect in een rustige en veilige omgeving. Door de ander te begeleiden om de diepte in te gaan en op zoek te gaan naar zijn eigen eigenheid, ondersteun ik de ander in het vinden van zijn eigen kracht. Het zelfgenezend vermogen wordt ondersteund wat we als mens van nature hebben, dit maakt dat er inzichten ontstaan en het mogelijk wordt om steeds meer in je eigen kracht te komen.

Stress Coach: afspraak maken en tarieven

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling, dit is afhankelijk van je zorgverzekering.

Consulten via skype of telefoon kost 60 euro per uur, voor een half uur 30 euro

Consult Lelystad 1 uur       60 euro
Consult Lelystad 1,5 uur    85 euro
Consult Amsterdam 1 uur  70 euro

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: klik hier  
Telefoon: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok