Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Nishkampa van​ de Breevaart

Stress

Stress counseling Amsterdam

Een bepaalde mate van stress dat hoort bij het leven en is gezond. Kortdurende stress is namelijk niet verkeerd het helpt ons om optimaal te functioneren. Zodra stress chronisch wordt dan kunnen er klachten ontstaan. Ons stress systeem raakt dan overbelast en het autonoom zenuwstelsel raakt uit balans. Als de stress lang aanhoud dan kan je overspannen worden of burn-out klachten krijgen.

Wat als je snel moe wordt, slecht slaapt, veel piekert, je somber voelt, minder prikkels kan verdragen, je moeilijk kan concentreren, geen inspiratie meer hebt en steeds minder zelfvertrouwen heb. Dan is het verstandig om te overwegen om je te laten begeleiden door een ervaren counselor of therapeut die ervaring heeft met stress en burn-out.

Werkwijze bij ondersteuning van stressklachten:

  • Door de manier waarop ik werk leer jij jezelf kennen en krijg je inzicht in wanneer je overbelast raakt en waar je grenzen liggen. Stress counseling Amsterdam
  • We inventariseren van wat jou energie geeft en wat energie wegneemt.
  • We onderzoeken wat jou druk geeft en wat je kan doen om de druk weg te nemen of te verlichten.
  • Je leert grenzen te stellen en je zal meer zelfvertrouwen krijgen en de stress zal afnemen.
  • Je oefent met praktische opdrachten om patronen te leren kennen en er anders mee om te gaan.
  • Je leert wat jouw waarden zijn.
  • Je leert wat jou ontspanning geeft, zodat je jezelf weer op tijd kan opladen.
  • Het is mogelijk om de behandeling te ondersteunen met bachbloesem therapie, healing en/ of spagyriek plantgeneeskunde, dit valt onder de natuurgeneeskundige therapie. Voor informatie www.praktijknishkampa.nl 

De gesprekken vinden plaats in een rustige en veilige omgeving waar vertrouwen centraal staat. Door nieuwe inzichten op te doen, jezelf te leren kennen en dit te onderhouden, vergroot je je veerkracht en groeit je zelfvertrouwen. Je krijgt weer de energie en inspiratie om je dromen waar te gaan maken.
Locatie: Centrum de Ruimte, Weesperzijde 79, 1091 EJ, Amsterdam

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging ABvC, BATC en RBCZ. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling.
Het is mogelijk om een gesprek online of telefonisch te ontvangen.

Mocht je een afspraak willen maken dan ben je van harte welkom.
Tel: 06-40118916

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok