Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Therapeut Lelystad

Welkom bij therapeut Lelystad. Praktijk voor counselling, natuurlijke geneeswijzen, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out,  lichamelijke klachten en psychische klachten. Therapeut Lelystad maakt het mogelijk om de gesprekken te ondersteunen met spagyriek plantgeneeskunde, healing, bloesemtherapie en etherische olie. Welke behandeling er wordt toegepast is afhankelijk van de wens en behoefte.

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier

Therapeut Lelystad: de begeleiding

In de begeleiding ga ik op zoek naar jou innerlijke kracht en wijsheid. Het is verbazingwekkend hoe wijs we zelf zijn en als we uit die wijsheid putten, dan komen de antwoorden op onze problemen en hindernissen vanzelf. Die kracht geeft je de innerlijk kracht om tot een oplossing te komen die helend en blijvend is. Zo kan de blokkerende werking van heftige of traumatische ervaringen, zoals verlies, burnout, ziekte, etc worden verminderd of weggenomen.
Als we gaan leren durven vertrouwen op onze eigen antwoorden, krijgen we de kracht en het lef om ons leven met alle ups en downs, werkelijk te leven.
Fysieke klachten en psychische klachten kunnen daarbij ondersteund worden met natuurlijke geneeswijzen.

Therapeut Lelystad: werkwijze

Tijdens het eerste gesprek zal er een intake plaatsvinden waarin de hulpvraag nader onderzocht wordt. Aan de hand van de hulpvraag en de klacht bespreken we welke behandelingen we gaan toepassen, die aansluit bij jouw wens en behoefte.

Therapeut Lelystad: over nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd Coach en Counsellor en werkzaam in Amsterdam en Lelystad. 
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener op de HVA in Amsterdam en aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen met hun proces.

Therapeut Lelystad: afspraak maken en tarieven

Tarieven

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort verzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC.

Het is ook mogelijk om een consult via de telefoon of skype te ontvangen, voor meer informatie: klik hier

Voor informatie of voor het maken van een afspraak: klik hier  
Telefoon: 06-40118916 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok