Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Therapie Amsterdam

Welkom op de site van therapie Amsterdam, praktijk voor coaching, counselling, healing en natuurlijke geneeswijzen. Binnen de praktijk wordt gewerkt Therapie Amsterdammet een holistische visie, dat houdt in dat ik de mens in zijn totaliteit zie en behandel. Er wordt een balans gebracht in lichaam, geest en ziel.
Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd klik hier

Therapie Amsterdam: voor wie

Voor iedereen die kampt met lichamelijke en/ of psychische klachten, te denken valt aan verlies en rouw, verlies van gezondheid, stress en  of begeleiding zoekt bij zijn persoonlijke groei en ontwikkeling.
De stap naar een psycholoog of alternatief genezer is niet altijd gemakkelijk. Behalve concrete psychische problemen liggen ook sluimerende gevoelens van bijvoorbeeld onvrede, depressie, spanningen, slapeloosheid, onrust vaak ten grondslag om hulp te gaan zoeken. Als mens willen we vaak de psychische problemen zelf de baas worden, soms is het raadzaam om in een vroeg stadium al hulp te zoeken, wanneer de klachten nog niet zijn door ontwikkeld.

Therapie Amsterdam: wat is het

Binnen de praktijk wordt gewerkt met coaching, counselling, bloesemtherapie, healing, etherische olie, en Spagyriek plantgeneeskunde. De gesprekken kunnen zonodig naar behoefte worden ondersteund met een healing, bloesemtherapie en/ of Spagyriek.

Therapie Amsterdam: voordelen

Je wordt je meer bewust van wat de oorzaak is van je geestelijke en lichamelijke klachten. Door de oorzaak te behandelen is het mogelijk om verlichting te krijgen, of van de klacht af te komen. Ook ben je jezelf meer bewust van hoe jij in het leven staat. Je krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen en je kunt beter stilstaan bij je keuzes, behoeften, beslissingen en je eigen verantwoordelijkheid hierin. Je krijgt meer grip op je leven.

Therapie amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad. Ik ben een geregistreerd coach en counsellor en werkzaam met mijn praktijk in Lelystad en Amsterdam. Tevens heb ik meerdere opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Therapie amsterdam: Afspraak maken en Tarieven

Consult 1 uur    € 70,00

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.

Voor het maken van een afspraak: klik hier  
Tel: 06-40118916 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok