Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

EFT bij stress en burn-out

Welkom op de site van Praktijk voor Coaching & Counselling. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben de oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling. In de praktijk kan je terecht voor begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling, stressklachten, burn-out, verlies van gezondheid en begeleiding bij rouw en verliesverwerking.

EFT bij stress en burn-out: herken je jezelf in onderstaande klachten?

Lees meer...

Coach burn-out

Welkom bij coach burn-out. Coach burn-out is onderdeel van Praktijk voor Coaching & Counselling, praktijk voor ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei, voor fysieke en psychische klachten, chronische ziekte, stress en burn-out.....                                                                               
Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam, ook is het mogelijk om een consult te ontvangen telefonisch of online.

Coach burn-out: wat is het

Lees meer...

Burn-out Amsterdam

Welkom op de site van Burn-out Amsterdam.
Even voorstellen: Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (erkend complementair therapeut).
Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam.
Binnen de praktijk werk ik met een holistische visie, dat houdt in dat ik de mens in zijn totaliteit zie, als een eenheid van lichaam, geest en ziel.

Lees meer...