Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Nishkampa van​ de Breevaart

Burn-out

EFT bij stress en burn-out

Welkom op de site van Praktijk voor Coaching & Counselling. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben de oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling. In de praktijk kan je terecht voor begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling, stressklachten, burn-out, verlies van gezondheid en bij rouw en verliesverwerking.

EFT bij stress en burn-out: herken je jezelf in onderstaande klachten?

  • Voel je jezelf soms onrustig en gestrest?
  • Voel je jezelf soms angstig en verward?
  • Voel je je overspannen of oververmoeid?
  • Heb je moeite met inslapen of doorslapen door stress of vermoeidheid?
  • Heb je fysieke pijnen of ongemakken?
  • Voel je jezelf nerveus en onzeker?
  • Heb je last van faalangst?
  • Heb je een burn-out?
@(content)

Coach burn-out

Welkom bij coach burn-out. Coach burn-out is onderdeel van Praktijk voor Coaching & Counselling, praktijk voor ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei, voor fysieke en psychische klachten, chronische ziekte, stress en burn-out.....                                                                               
Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam, ook is het mogelijk om een consult te ontvangen telefonisch of via skype.

Coach burn-out: wat is het

Burn-out is een uitputtingsreactie van lichaam en geest op een (jaren)lange periode van roofbouw plegen. Een burn-out begint met vage klachten en is een sluipend proces. De oorzaak zit in een langdurende verstoorde balans tussen draagkracht en draaglast. 

@(content)

Burn-out Amsterdam

Welkom op de site van Burn-out Amsterdam.
Even voorstellen: Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (erkend natuurgeneeskundig therapeut).
Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam.
Binnen de praktijk werk ik met een holistische visie, dat houdt in dat ik de mens in zijn totaliteit zie, als een eenheid van lichaam, geest en ziel.
De holistische visie gaat er vanuit dat niet alleen het fysieke lichaam in goede gezondheid moet zijn, maar ook geest en ziel. Zodra daar een verstoring zit, ofwel je bent uit balans, dan kan zich dat gaan uiten in verschillende lichamelijke en geestelijke klachten.

Burn-out Amsterdam: voor wie

Je bent overspannen of oververmoeid. De energie in je lichaam begint op te raken. Je dagelijkse belastbaarheid neemt af en je krijgt moeite om al je activiteiten naar tevredenheid uit te voeren. De lichamelijke klachten nemen toe, je hebt moeite om jezelf te concentreren, je voelt je uitgeput en volledig opgebrand.
Een belangrijk moment in het proces is het moment dat je concreet gaat merken dat je door de stress steeds minder goed gaat functioneren. Je realiseert je dat je nu aan de slag moet met jezelf om verdergaande klachten te vermijden.

@(content)
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok