Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Begeleiding bij zelfredzaamheid

Soms heeft u extra ondersteuning nodig om de dagelijkse zaken te regelen. Dit kan zijn hulp bij het aanbrengen van structuur en het voeren van regie, begeleiding bij administratie en contacten met instanties, ondersteuning bij het leggen van sociale contacten en deze behouden, ondersteuning bij u dagindeling of een zinvolle dagbesteding.
Het kan zijn dat u deze hulp nodig heeft omdat u dit (tijdelijk) niet zelf kan doen, hetzij door een beperking (handicap) of door ziekte. Het kan ook zijn dat u vaker dan voorheen dingen vergeet.
Ik help u graag met de dingen die nodig zijn, zodat u zo zelfstandig mogelijk en aangenaam thuis kan wonen.

Als professioneel begeleider kan ik u helpen bij het vergroten van de zelfredzaamheid door u te ondersteunen bij:

Lees meer...

Ondersteuning thuis

Vanuit mijn opleiding als Z - verpleegkundige, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en geregistreerd Registercounsellor ABvC® is het ook mogelijk om professionele ondersteuning te krijgen in de thuissituatie, zowel met PGB (Persoonsgebonden budget) als zonder PGB. Bij ondersteuning thuis gaat het om extra ondersteuning op het gebied van structuur, dagritme en praktische hulp bij taken die gericht zijn op het bevorderen, behouden en vergroten van de zelfredzaamheid. De begeleiding die ik bied heeft als doel om zorg te organiseren, die aansluit op de wens en behoeften van de client en diens omgeving.

Lees meer...
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok