Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Wat is coaching

Welkom bij de praktijk voor persoonlijke groei en bewustwording, begeleiding bij verlies van gezondheid, verlies en rouwverwerking, stress en burn-out en begeleiding bij alle vormen van angst. Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam, tevens is het mogelijk om een consult online of via de telefoon te ontvangen.

Wat is coaching

Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding, als coach ondersteun ik je om een (vooraf) vastgesteld ontwikkeldoel te realiseren.

Lees meer...

Levenscoach Lelystad

Welkom op de website van levenscoach Lelystad. Levenscoach Lelystad is een praktijk waar je terecht kunt voor zingevingsvragen, fysieke klachten en psychische klachten, stress en burn-out, verlies en rouwverwerking, en persoonlijke groei en ontwikkeling. Levenscoaching gaat over het vergroten van de tevredenheid met jezelf en met de manier waarop je in het leven staat. Levenscoaching is aan de orde wanneer je behoefte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen ten aanzien van onderwerpen als omgaan met kritiek, het vergroten van zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf, keuzes maken, contact durven leggen en omgaan met gevoelens.

Lees meer...

Coach in Amsterdam

Welkom op de website van Coach in Amsterdam, praktijk voor coaching en counselling en persoonlijke groei en ontwikkeling. Er worden consulten gegeven zowel in Amsterdam als in Lelystad. Ook is het mogelijk om een consult via de telefoon of online te ontvangen. Als mens kan je van tijd tot tijd met vraagstukken of problemen kampen, die vragen om een proces van verheldering, waardoor duidelijk kan worden wat de meest adequate strategie is om ermee om te gaan. Je kan te maken krijgen met conflicten, het functioneren kan beter of de vitaliteit raakt beneden peil en dat roept allerlei vragen en onlustgevoelens op. Coaching kan hierbij een ondersteunende begeleiding zijn om hetgeen wat vast zit weer vlot te trekken. 

Lees meer...

Amsterdam coach

Welkom bij Amsterdam coach, praktijk voor coaching en counselling, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Het leven zit vol uitdagingen, er komen problemen op je pad, ziektes, spanningen. Met het één kun je goed omgaan, met het ander wat minder. Soms weet je het gewoon even niet meer en kun je door de veelheid en complexiteit van gebeurtenissen en emoties niet meer zien welke keus je het beste kunt maken of hoe iets in elkaar zit. Misschien wil je je verhaal gewoon eens kwijt? Dan is counselling of coaching wellicht iets voor jou..

Lees meer...

Levenscoach Amsterdam

Welkom op de site van levenscoach Amsterdam. Levenscoach is een praktijk waar je terecht kunt voor fysieke klachten, psychische klachten, rouw en verlies, verlies van gezondheid, burn-out klachten en is voor iedereen geschikt die zich wil ontwikkelen, groeien en tot volledige ontplooiing wil komen. In ieder mens zit het verlangen om tot ontplooiing te komen, wat is gericht op het ontplooien van onze talenten en het creëren van een evenwichtige groei van onze persoonlijkheid. 

Levenscoach Amsterdam: wat is het

Lees meer...

Coachen en begeleiden

Welkom bij coachen en begeleiden, praktijk voor bewustwording en innerlijke groei. Je kan in de praktijk terecht voor fysieke en psychische klachten, stress gerelateerde klachten, omgaan met ziekte of zieken en verlies en rouwverwerking. 

Er worden consulten gegeven in Amsterdam en Lelystad, tevens is het mogelijk om een consult te ontvangen via de telefoon of online.

Coachen en begeleiden: wat is het

Lees meer...

Coaching en counseling praktijk

Welkom bij coaching en counseling praktijk. Coaching en counseling praktijk is een praktijk waar je terecht kunt voor persoonlijke groei en ontwikkeling, voor psychische en lichamelijke klachten, verlies en rouwverwerking, stress en burn-out, ontspanning, vitaliteit en zingevingsvraagstukken. 

Coaching en counseling praktijk: voor wie

Voor iedereen die bezig is met een vraagstuk in het leven en daar zelf even niet uitkomt.
Hoe sterk je ook bent, soms kan een samenloop van omstandigheden ervoor zorgen dat je leven stroef loopt of dat je last krijgt van lichamelijke of psychische klachten.

Lees meer...

Life Coaching Lelystad

Welkom op de site van Life Coaching Lelystad, praktijk voor ondersteuning bij rouw en verlies, burn-out, vermoeidheid, verlies van gezondheid en persoonlijke groei en ontwikkeling. Life coaching is geschikt voor alle levensgebieden, zowel werk als privé. Je krijgt ondersteuning om je diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.

Life Coaching Lelystad: wat is het

Mensen ervaren vaak onzekerheid, doordat er in onze huidige complexe maatschappij steeds hogere eisen gesteld worden, zowel op het werk als in de privé sfeer. Dit kan faalangst geven doordat je niet weet wat je wil, het geeft stress, problemen in je relatie enz.

Lees meer...

Life Coaching Amsterdam

Welkom op de site van life coaching Amsterdam, praktijk voor coaching en counselling. Als life coach help ik mensen op alle levensgebieden, zowel werk als privé. Ik geef ondersteuning om de diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.
De consulten bij life coaching Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, de Ruimte, Weesperzijde 79a.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier

Lees meer...

Coaching & Counselling

Spirituele Coaching en Counselling

Voor mij betekent spiritueel zijn nadenken over het doel van je leven. Ieder mens wordt geboren met een bepaalde wijsheid. Die kan zich gedurende je leven ontluiken, waardoor je op zoek gaat naar je ware kern. Door je te verbinden met je eigen spiritualiteit zul je jezelf weer verder kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Als coach en counsellor ondersteun en begeleid ik je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Persoonlijke counselling kan je helpen de balans in jezelf en je leven terug te vinden, waardoor klachten verminderen.

Lees meer...

Coaching Lelystad

Welkom bij coaching Lelystad, de oprichtster is Nishkampa van de Breevaart.  Als coach bied ik ondersteuning bij verlies van gezondheid, verlies en rouw, stress en burn-out, fysieke klachten en/ of moeilijke situaties in jouw leven. Coaching Lelystad staat voor de balans in jezelf en je leven terug vinden.

Coaching Lelystad: voor wie

Voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording en het vinden van een (nieuw) evenwicht in het leven.

Lees meer...

Coaching Amsterdam

Welkom op de site van Coaching Amsterdam. Praktijk voor coaching, counselling, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, psychische klachten en lichamelijke klachten. Coaching Amsterdam biedt counselling, begeleiding en ondersteuning bij jouw klacht. Coaching Amsterdam bevindt zich in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a, 1091EJ, Amsterdam.
Voor het maken van een afspraak: klik hier

Lees meer...