Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Nishkampa van​ de Breevaart

Coaching

Wat is coaching

Welkom bij de praktijk voor persoonlijke groei en bewustwording, begeleiding bij verlies van gezondheid, verlies en rouwverwerking, stress en burn-out en begeleiding bij alle vormen van angst. Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam, tevens is het mogelijk om een consult via skype of via de telefoon te ontvangen.

Wat is coaching

Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding, als coach ondersteun ik je om een (vooraf) vastgesteld ontwikkeldoel te realiseren. Het doel wordt door jou zelf bepaald. Bij coaching gaat het vaak om het ontwikkelen van competenties, of om de persoonlijke effectiviteit te vergroten. Als coach ondersteun ik je bij het onderzoeken wat nodig is om je eigen ontwikkeldoel te realiseren. Ik geef je niet de antwoorden maar help je wel bij het vinden van de antwoorden die passen bij je vraag.
Na de sessie ga je niet naar huis met pasklare oplossingen, maar met oplossingsrichtingen waarmee je in de praktijk aan de slag kan gaan. De ervaringen die je opdoet die worden dan weer besproken tijdens een volgende coachingsessie. Dan kijken we samen naar wat wel heeft gewerkt, wat niet zo goed uitpakte en wat heeft ertoe bijgedragen dat het werkte, wat zou je beter net wat anders kunnen doen, zodat het realiseren van je doel mogelijk wat dichterbij komt. 

@(content)

Levenscoach Lelystad

Welkom op de website van levenscoach Lelystad. Levenscoach Lelystad is een praktijk waar je terecht kunt voor zingevingsvragen, fysieke klachten en psychische klachten, stress en burn-out, verlies en rouwverwerking, en persoonlijke groei en ontwikkeling. Levenscoaching gaat over het vergroten van de tevredenheid met jezelf en met de manier waarop je in het leven staat. Levenscoaching is aan de orde wanneer je behoefte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen ten aanzien van onderwerpen als omgaan met kritiek, het vergroten van zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf, keuzes maken, contact durven leggen en omgaan met gevoelens.

Levenscoach Lelystad: wat is het

Met het starten van levenscoaching kunnen we vanuit verschillende invalshoeken naar jouw onderwerp kijken. We kunnen stilstaan bij de geschiedenis ervan. Hoe het zich zo gevormd heeft, wie er invloed op hebben gehad en aan welke invloed het heeft ontbroken. We kijken naar het hier en nu, hoeveel invloed heeft dit onderwerp nu nog in je leven. Welke keuzes maak je nu wel en welke niet, welke doelen streef je na, en hoeveel invloed heeft je onderwerp in dit streven. 

@(content)

Coach in Amsterdam

Welkom op de website van Coach in Amsterdam, praktijk voor coaching en counselling en persoonlijke groei en ontwikkeling. Er worden consulten gegeven zowel in Amsterdam als in Lelystad. Ook is het mogelijk om een consult via de telefoon of via skype te ontvangen. Als mens kan je van tijd tot tijd met vraagstukken of problemen kampen, die vragen om een proces van verheldering, waardoor duidelijk kan worden wat de meest adequate strategie is om ermee om te gaan. Je kan te maken krijgen met conflicten, het functioneren kan beter of de vitaliteit raakt beneden peil en dat roept allerlei vragen en onlustgevoelens op. Coaching kan hierbij een ondersteunende begeleiding zijn om hetgeen wat vast zit weer vlot te trekken. 

Coach in Amsterdam: wat is het

Je kunt bij mij terecht met alle grote en kleine levensvragen, als je iets ontwikkelen wil of iets veranderen wil, of juist als je niet weet wat je wilt.
Als coach help ik jou om jouw doel te bereiken. Meestal is dit grip op emoties te krijgen zoals angst, trauma en depressie of een andere nare emotie. Deskundige begeleiding van een coach is welkom wanneer je vooruit wil in je leven. Jezelf ontdekken, je effectiviteit verhogen, je beter in je vel voelen of leren omgaan met emoties dan is dat aangenamer met de juiste ondersteuning. 

@(content)

Amsterdam coach

Welkom bij Amsterdam coach, praktijk voor coaching en counselling, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Het leven zit vol uitdagingen, er komen problemen op je pad, ziektes, spanningen. Met het één kun je goed omgaan, met het ander wat minder. Soms weet je het gewoon even niet meer en kun je door de veelheid en complexiteit van gebeurtenissen en emoties niet meer zien welke keus je het beste kunt maken of hoe iets in elkaar zit. Misschien wil je je verhaal gewoon eens kwijt? Dan is counselling of coaching wellicht iets voor jou..

Consulten bij Amsterdam coach worden gegeven in Amsterdam, De Ruimte, Weesperzijde 79a.

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier
Tel: 06-40118916

Amsterdam coach: wat is het

Counselling is een laagdrempelige, vaak kortdurende vorm van psychosociale begeleiding. Counselling helpt om inzicht te krijgen in je denken, voelen, beleven en handelen. Het helpt je om de mogelijkheden die er zijn en de kwaliteiten die je hebt te ontdekken, optimaliseren en beter te benutten. Counselling gaat ervan uit dat je zelf eigenlijk weet wat de oplossing is voor je probleem of het antwoord op je vraag is, maar dat je daar zelf even niet bij kan. Het gaat uit van de mogelijkheden die er zijn, niet de beperkingen. 

@(content)

Levenscoach Amsterdam

Welkom op de site van levenscoach Amsterdam. Levenscoach is een praktijk waar je terecht kunt voor fysieke klachten, psychische klachten, rouw en verlies, verlies van gezondheid, burn-out klachten en is voor iedereen geschikt die zich wil ontwikkelen, groeien en tot volledige ontplooiing wil komen. In ieder mens zit het verlangen om tot ontplooiing te komen, wat is gericht op het ontplooien van onze talenten en het creëren van een evenwichtige groei van onze persoonlijkheid. 

Levenscoach Amsterdam: wat is het

Hoe goed ken jij jezelf? In eerste instantie lijkt het alsof je van anderen leert, maar er is zoveel van wat je van jezelf  en over jezelf kan leren. Dit is een continue proces wat persoonlijke groei wordt genoemd, met het leven als ontdekkingsreis. Zelfreflectie, bewustwording en het nemen van eigen verantwoordelijkheid zijn op de weg naar persoonlijke groei van essentieel belang. Deze groei is een verrijking voor het leven, maar hoe kun je aan jezelf werken, wat doe je met de inzichten die je krijgt en hoe bereik jij je doelen? 

@(content)

Coachen en begeleiden

Welkom bij coachen en begeleiden, praktijk voor bewustwording en innerlijke groei. Je kan in de praktijk terecht voor fysieke en psychische klachten, stress gerelateerde klachten, omgaan met ziekte of zieken en verlies en rouwverwerking. 

Er worden consulten gegeven in Amsterdam en Lelystad, tevens is het mogelijk om een consult te ontvangen via de telefoon of via skype.

Coachen en begeleiden: wat is het

1 op 1 coaching richt zich op het begeleiden van jou bij jouw eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit kan gaan over verdere ontwikkeling van jouw talenten, om die nog beter te kunnen inzetten, maar het kan ook gaan over aspecten waarin je worstelt of wellicht zelfs vastloopt. Bij het laatste kan je bijvoorbeeld denken aan het niet vaardig zijn in bepaalde persoonlijke of zakelijke competenties of stress gerelateerde onderwerpen, mogelijk veroorzaakt door werkdruk of hoge eisen die gesteld worden, professionele dan wel persoonlijke relatieproblemen, een verlieservaring of scheiding etc. Je kan in de praktijk ook terecht voor ondersteuning bij allerlei vormen van angsten, te denken valt aan faalangst, straatvrees ....... De begeleiding is bij het laatste gericht op angstreductie zodat je je leven kan gaan leiden zoals jij dit voor ogen hebt. 

@(content)

Coaching en counseling praktijk

Welkom bij coaching en counseling praktijk. Coaching en counseling praktijk is een praktijk waar je terecht kunt voor persoonlijke groei en ontwikkeling, voor psychische en lichamelijke klachten, verlies en rouwverwerking, stress en burn-out, ontspanning, vitaliteit en zingevingsvraagstukken. 

Coaching en counseling praktijk: voor wie

Voor iedereen die bezig is met een vraagstuk in het leven en daar zelf even niet uitkomt.
Hoe sterk je ook bent, soms kan een samenloop van omstandigheden ervoor zorgen dat je leven stroef loopt of dat je last krijgt van lichamelijke of psychische klachten. Als je niet goed in je vel zit, voel je dat in je lichaam en merk je dat aan je emoties. Dit alles overkomt je niet voor niets, het nodigt je uit om jezelf eens onder de loep te nemen.
Coaching en counseling is voor iedereen die naar zichzelf wil kijken en wil groeien.

@(content)

Life Coaching Lelystad

Welkom op de site van Life Coaching Lelystad, praktijk voor ondersteuning bij rouw en verlies, burn-out, vermoeidheid, verlies van gezondheid en persoonlijke groei en ontwikkeling. Life coaching is geschikt voor alle levensgebieden, zowel werk als privé. Je krijgt ondersteuning om je diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.

Life Coaching Lelystad: wat is het

Mensen ervaren vaak onzekerheid, doordat er in onze huidige complexe maatschappij steeds hogere eisen gesteld worden, zowel op het werk als in de privé sfeer. Dit kan faalangst geven doordat je niet weet wat je wil, het geeft stress, problemen in je relatie enz. Het gevolg daarvan is dat het leven niet loopt zoals je zou willen, je gaat je onzekerder voelen en je krijgt steeds meer stress. Daardoor kan er een depressie of burn-out ontstaan. Dan kan alles stil komen te liggen. Om die obstakels op te ruimen hebben mensen een lifecoach nodig. 

@(content)

Life Coaching Amsterdam

Welkom op de site van life coaching Amsterdam, praktijk voor coaching en counselling. Als life coach help ik mensen op alle levensgebieden, zowel werk als privé. Ik geef ondersteuning om de diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.
De consulten bij life coaching Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, de Ruimte, Weesperzijde 79a.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier

Life Coaching Amsterdam: wat is het

In de huidige complexe maatschappij worden er steeds hogere eisen gesteld, zowel op het werk als in de privé-sfeer. Je moet niet alleen veel presteren op je werk, maar ook thuis.
Mensen ervaren daarom vaak onzekerheid, faalangst, je weet niet wat je wil, stress, problemen in de relatie enz. Het gevolg daarvan is dat het leven niet loopt zoals je zou willen. Daardoor ga je jezelf steeds onzekerder voelen en krijg je steeds meer stress. In het ergste geval zakken mensen in een depressie of burn-out. Dan ligt alles stil. Om die obstakels op te ruimen hebben mensen een lifecoach nodig. 

@(content)

Coaching & Counselling

Spirituele Coaching en Counselling

Voor mij betekent spiritueel zijn nadenken over het doel van je leven. Ieder mens wordt geboren met een bepaalde wijsheid. Die kan zich gedurende je leven ontluiken, waardoor je op zoek gaat naar je ware kern. Door je te verbinden met je eigen spiritualiteit zul je jezelf weer verder kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Als coach en counsellor ondersteun en begeleid ik je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Persoonlijke counselling kan je helpen de balans in jezelf en je leven terug te vinden, waardoor klachten verminderen.

Graag zet ik mijn vaardigheden in om je te begeleiden op je pad van ontwikkeling en groei. 

Spirituele Coaching en Counselling kan helpen bij: 

@(content)

Coaching Lelystad

Welkom bij coaching Lelystad, de oprichtster is Nishkampa van de Breevaart.  Als coach bied ik ondersteuning bij verlies van gezondheid, verlies en rouw, stress en burn-out, fysieke klachten en/ of moeilijke situaties in jouw leven. Coaching Lelystad staat voor de balans in jezelf en je leven terug vinden.

Ben je geïnteresseerd: klik hier

Coaching Lelystad: voor wie

Voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, het vinden van een (nieuw) evenwicht in het leven, het vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit, rouw en verliesverwerking, verlies van gezondheid, loslaten van angst en verdriet, angst voor de dood, depressie, stress, overspannenheid en (dreigende) burn-out, sociaal- emotionele problemen, chronische vermoeidheid, vage lichamelijke klachten, onverklaarbare klachten, problemen op het werk, communicatie problemen en conflicten, relatieproblemen, slaapproblemen en concentratieverlies, leermoeilijkheden, nek- schouder- en rugklachten, hoofdpijn, migraine, slaapproblemen etc. 

@(content)

Coaching Amsterdam

Welkom op de site van Coaching Amsterdam. Praktijk voor coaching, counselling, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, psychische klachten en lichamelijke klachten. Coaching Amsterdam biedt counselling, begeleiding en ondersteuning bij jouw klacht. Coaching Amsterdam bevindt zich in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a, 1091EJ, Amsterdam.
Voor het maken van een afspraak klik hier

Coaching Amsterdam: werkwijze

Het eerste consult is een intake waarin we de hulpvraag bespreken. Aan de hand daarvan bespreken we welke ondersteuning passend is bij de hulpvraag. Tijdens een consult kan ik gebruik maken van verschillende technieken tijdens een counselling consult. 

Coaching Amsterdam: resultaat

Als coach en Registercounsellor ABvC® begeleid ik je bij het verkrijgen van meer inzicht in jezelf en op de patronen in je leven. Dit door te luisteren, vragen te stellen en te spiegelen. Je gaat zo jezelf weer opnieuw ontdekken en iedere ontdekking zal een positieve invloed hebben op alle situaties die je in het leven tegenkomt, omdat je de nieuwe inzichten hierin gaat meenemen. 

@(content)
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok