Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

EFT bij angsten en fobie├źn

Tik de emotie los

EFT of Emotional Freedom Techniques is een methode die de spanning of emotionele lading van je probleem of klacht afneemt en je zo emotioneel en fysiek bevrijdt.
Bij EFT tik je met je vingertoppen op specifieke punten op je lichaam, dit tikken maakt de emotie los. Hierdoor verdwijnt de negatieve lading die verbonden is aan de oorspronkelijke ervaring van de klacht of het probleem. Daardoor kan de energie weer meer vrijelijk stromen en voel je je weer meer in evenwicht.
Ofwel zodra je de negatieve lading van een bepaald trauma, herinnering, symptoom of kwaal weghaalt, dan voel je niet langer de negatieve emotie zoals bijvoorbeeld angst.
EFT wordt ook wel de emotionele acupunctuur genoemd, daar je met EFT op meridiaanpunten tikt waardoor je de angst of de herinnering aan een vervelende ervaring minder gevoelig maakt. Door het ontladen van allerlei ongewenste gevoelens en emoties veranderen patronen en overtuigingen in positieve zin. Je durft weer in een lift of naar een feestje. Je slaapt weer beter. Je prestaties en concentratie verbeteren. Je kunt meer genieten van het leven.

Lees meer...

Wat is EFT

Welkom op de website van de Praktijk. Praktijk voor Persoonlijke ontwikkeling, Verlies en Rouwverwerking, Stress klachten, Burn-out klachten en Verlies van gezondheid.

Wat is EFT: wat houdt EFT in

EFT is een Emotionele bevrijdingstechniek (Emotional Freedom Techniques). EFT is een methode om negatieve emoties te neutraliseren door middel van een soort acupressuur. EFT is ontwikkeld door Gary Craig. Bij EFT tik je met je vingertoppen op specifieke punten op je lichaam terwijl je je concentreert op je fysieke, emotionele of psychische pijn. Dit tikken maakt de emoties los. Hierdoor verdwijnt de negatieve lading die verbonden is aan de oorspronkelijke ervaring van de klacht of het probleem. De energie die stroomt opnieuw vrijuit en je voelt je weer meer in evenwicht. Door EFT kun je je klacht of probleem verplaatsen, loslaten en vergeten. 

Lees meer...

EFT Amsterdam

Welkom op de site van de Praktijk.
Praktijk voor counselling, persoonlijke ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid en begeleiding bij stressklachten en burn-out.

EFT Amsterdam: wat is EFT

EFT is een Emotionele bevrijdingstechniek (Emotional Freedom Techniques).
EFT is een methode die de spanning of emotionele lading van je probleem of klacht afneemt en je zo emotioneel en fysiek bevrijdt. Dit kan doorwerken op veel gebieden in je leven, in je relatie, beter worden in de sport, mensen gemakkelijker benaderen, positiever naar jezelf en naar het leven kijken.
EFT is ontwikkeld door Gary Craig. 

Bij EFT tik je met je vingertoppen op specifieke punten op je lichaam terwijl je je concentreert op je fysieke, emotionele of psychische pijn. Dit tikken maakt de emoties los. Hierdoor verdwijnt de negatieve lading die verbonden is aan de oorspronkelijke ervaring van de klacht of het probleem. De energie die stroomt opnieuw vrijuit en je voelt je weer meer in evenwicht. Door EFT kun je je klacht of probleem verplaatsen, loslaten en vergeten. 

Lees meer...
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok