Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Over mij

"Ik ondersteun mensen bij het vinden van hun eigen levenskracht"


Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart. Ik ben een counselor, coach, rouwbegeleider en complementair therapeut en eigenaar van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (complementaire therapie).Razielsnl PDJ 0817 500 pixel Al op jonge leeftijd hield ik me bezig met levensvragen en onderzocht het hoe en waarom. Ik was als kind al hoogsensitief en had paranormale ervaringen. Door de jaren heen kwam de juiste begeleiding op mijn pad hiervoor en kon ik door vallen en opstaan mijn eigen pad van spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling aangaan. Door dit pad te bewandelen ben ik het leven gaan benaderen vanuit een spirituele en holistische visie.

Ik heb 30 jaar gewerkt als Z-Verpleegkundige en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener met verschillende doelgroepen binnen de hulpverlening. Dit werk heb ik met veel plezier en passie gedaan.

In de periode van werken in de hulpverlening heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. In 2008 ben ik begonnen aan de opleiding Coaching en Counselling en ontdekte dat daarin mijn passie en kracht lag. Inmiddels ben ik een geregistreerd Registercounselor ABvC®.
Aansluitend heb ik verscheidene opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, angststoornissen, verlies- en rouwverwerking, verlies van gezondheid, burn-out en stressklachten.

Als begeleider is het mijn passie om mensen te begeleiden om weer in hun eigen kracht te gaan staan, vanuit verbinding met hun eigen hart en met beide benen op de grond. Het vergroten van de levenskwaliteit is hierbij het uitgangspunt.

Sinds 2009 begeleid ik cliënten op hun pad naar bewustwording en zelfrealisatie.