Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Verlies van werk

Je ontslag krijgen, moeten stoppen met werken of je collega's zien vertrekken, doet pijn.
Wie ben jij dan ineens, zonder je werk? Zonder je collega's? Wat is er dan belangrijk?

De impact van verlies van werk

De impact van baanverlies wordt vaak nog onderschat. Mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt, vertonen vaak reacties die sterk lijken op rouw. Elke dag komen er mensen op straat te staan door reorganisatie, faillissement of je functie wordt opgeheven. Voor veel mensen is dit moeilijk en pijnlijk.

Lees meer...

Wat is trauma

Wat is trauma

Een trauma kan ontstaan door een situatie of een periode waarin je werd overweldigd en overspoeld door de gebeurtenis. Het is een ervaring van pijn, angst, paniek, alleen, afwijzing en het is groot, niet te begrijpen enz..
Er is een innerlijke verwonding ontstaan, een blijvende breuk en splitsing van het zelf als gevolg van die moeilijke situatie of pijnlijke gebeurtenis. Een trauma is een psychische verwonding die zich in ons zenuwstelsel, geest en lichaam vastzet.
Lange tijd na het voorval is deze nog in ons aanwezig en hij kan op elk willekeurig moment getriggerd worden.

Lees meer...

Methoden bij rouw en verlies

Counselling

Counselling is een laagdrempelige en praktische vorm van hulpverlening. Als je een probleem hebt en er niet alleen uitkomt, kan ik als registercounselor je helpen om beter met die situatie of dat probleem om te gaan.
Ik ondersteun je door middel van gesprekken, systemisch werk, tekenen, schrijven of het gebruik van rituelen om jouw verlies of verliezen een plek te geven. Ook de verliezen van lang geleden die wellicht nooit zijn gezien kunnen hierbij van belang zijn. Afscheid en rouw zijn essentieel. Als de rouw van toen er mag zijn, kan de levensenergie en de liefde weer gaan stromen.

Lees meer...

Rouwverwerking Amsterdam

Welkom op de site van rouwverwerking Amsterdam. Praktijk voor verlies- en rouwverwerking, begeleiding bij verlies van gezondheid, stress en burn-out, coaching, counselling en persoonlijke ontwikkeling.
Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met een verlieservaring, mijn werkwijze is erop gericht je te begeleiden bij je rouw en verdriet en om je levenslust en veerkracht te vergroten.

Rouwverwerking Amsterdam: voor wie

Voor een ieder die te maken krijgt met een verlies en een periode van rouw die daarop volgt. Verschillende gebeurtenissen in het leven kunnen aanleiding geven tot een rouwproces:

Lees meer...

Rouwverwerking Lelystad

Welkom op de site van rouwverwerking Lelystad. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, je kunt bij mij in de praktijk terecht voor ondersteuning bij jouw rouw en verlies proces. 

Verlies komt op verschillende manieren en vaak op een onverwacht moment voor. Een dierbare overlijdt, je raakt je baan kwijt, een verhuizing, je kinderen gaan het huis uit, je verliest een deel van je gezondheid, je verwachtingen en dromen komen niet uit, of je hebt het gevoel dat je een stukje van jezelf verloren bent.

Lees meer...