Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Wandelcoaching met een fysieke beperking

Ik bied wandelsessies aan in de natuur voor mensen met een fysieke beperking. Al wandelend gaan we aan de slag met de moeilijkheden waar jij tegenaan loopt. We zetten daarbij de natuur in die je daarbij verhelderende antwoorden en inzichten kan geven. Daarbij zal ik me aanpassen aan jouw tempo, met je rollator of je voortduwen in je rolstoel.

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft zijn eigen waarheid in zich. Iedereen weet diep van binnen wat hij of zij nodig heeft om tot oplossingen te komen. We kunnen onszelf alleen niet altijd horen. Tijdens de wandeling gebruik ik verschillende gesprekstechnieken, de natuur als metafoor en oplossingsgerichte vragen, zodat jij gemakkelijker bij jezelf naar binnen kan kijken. Dit kan leiden tot verrassende antwoorden!

Lees meer...

Waarom wandelen

Wandelcoaching is een vorm van coachen waarbij je wandelt in de natuur. Als coach betrek ik de natuur actief in het gesprek.
De voordelen van wandelen in de natuur tijdens een coachingstraject zijn divers en per persoon verschillend.

Even niet praten en om je heen kijken, een vraag en antwoord op je in laten werken leidt vaak tot andere inzichten. De vragen en antwoorden die ontstaan vanzelf als je goed om je heen kijkt. De natuur geeft je de antwoorden, geeft ordening en van binnen de rust.

Wandelcoaching helpt je bij het zoeken naar de balans, of een nieuwe richting geven in je werk of aan je leven.

Lees meer...

Coaching in de natuur

Voor als je vastloopt in je werk, stressklachten hebt of een burn-out, alles niet meer zo lekker loopt of als je met levensvragen zit.

Coaching in de natuur: wat is het?

Wandelcoaching is een vorm van coachen waarbij je wandelt in de natuur en de natuur actief wordt ingezet in het gesprek. Terwijl je wandelt bespreek je de kwesties die je bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen. De natuur spiegelt wat er in ons leeft, we gebruiken natuurlijke symbolen en metaforen uit de natuur welke verhelderend werken en leiden tot krachtige inzichten. Lopen in de natuur werkt rustgevend en maakt je hoofd leeg, dit levert weer heldere gedachten op.

Lees meer...

Wandel coaching Amsterdam

Heb jij meer behoefte aan rust in je hoofd?

Loop je steeds tegen dezelfde thema's aan in je leven?

Sta je voor een belangrijke keuze?

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik neem je als wandelcoach graag mee de natuur in.
Wandelend in een rustig tempo brengt de natuur je meer in contact met jezelf.
In de rustige cadans van het lopen komen nieuwe gedachten vanzelf op gang.

Wandelen in de natuur ontspant en geeft rust. Het wordt stil in je hoofd, waardoor er ruimte kan ontstaan om tot nieuwe inzichten te komen.

Lees meer...
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok