Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Nishkampa van​ de Breevaart

Welkom

Het eerste consult is een intake waarin we de hulpvraag bespreken, een intake duurt 1,5 uur. Aan de hand daarvan bespreken we samen welke ondersteuning passend is bij de hulpvraag en waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Tijdens de consulten werk ik vanuit het hier en nu met (waar dit zinvol is) een terugblik naar het verleden om bepaalde patronen te verhelderen. Het is een proces waarin je ontdekt wie je bent en welke stappen je zelf kunt zetten om je leven een nieuw perspectief te geven. Zo ontdek je je eigen antwoorden en oplossingen, ondersteund door mijn ervaring en intuïtie.

Door meer naar je gevoel te gaan luisteren kom je meer in contact met je innerlijke kracht, je intuïtie en mogelijkheden. Hierdoor ontstaat meer rust en balans in je leven. Er zal helderheid en inzicht ontstaan en je krijgt de tools om anders met (vastgelopen) situaties om te kunnen gaan. Dit doe ik door met je in gesprek te gaan, te luisteren, vragen te stellen en te spiegelen. Zo ontdek je steeds meer over jezelf. Iedere ontdekking over jezelf heeft invloed op alle situaties die je verder in je leven tegenkomt, omdat je de nieuwe inzichten over jezelf hierin meeneemt.

Uiteindelijk word je jezelf steeds meer bewust van wat de oorzaak is van je klacht(en). Door de oorzaak te behandelen is het mogelijk om verbetering te gaan ervaren en zal je vitaliteit toenemen. Je gaat anders (positiever) tegen jezelf, je kwaliteiten, talenten en mogelijkheden aan kijken, waardoor je beter gaat functioneren.

Het kan een grote stap voor je zijn om naar een counselor te gaan en begeleiding te vragen voor hetgeen wat je bezig houdt. Op het moment dat je hulp vraagt dan wil je ook zo snel mogelijk geholpen worden. Dat is mogelijk, doorgaans kan je dezelfde week nog terecht voor een eerste gesprek, lukt dit niet dan geef ik je de garantie dat je de week erop bij mij terecht kan.

Het gesprek kan overdag plaats vinden maar ook in de avonduren. Een gesprek kan ingepland worden voor 1 of 1,5 uur en kan uitlopen met een kwartier.

Tarieven
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok