Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Werkwijze Stress en Burn-out

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we samen naar jouw hulpvraag en wat jij nodig hebt, want de achterliggende problematiek bij iedere vorm van stress of burn-out is uniek en op zichzelf staand. De begeleiding die ik bied is gericht op hulp bij het vinden van een weg naar herstel en vitaliteit. Tijdens dit proces gaan we samen op zoek naar de onderliggende oorzaken en leer je hoe jij zelf kunt zorgen voor een goede energiebalans.

Tijdens de gesprekken gaan we eerst aan de slag met het achterhalen van de stressfactoren. Waar ontstaat de meeste stress in jouw leven en hoe is deze stress ontstaan? Ik ondersteun je in het stoppen met wat niet meer werkt voor je, zodat je de dingen kan gaan doen die wel voor je werken.

We kijken niet alleen naar het oplossen of reduceren van stress, maar gaan ook op zoek naar dingen waar jij van binnen blij van wordt. Dit om te voorkomen dat je terugvalt in oude patronen. Ik bied je de ondersteuning om je leven zo in te richten dat dat het bij je past op jouw voorwaarden, zodat je weer energie krijgt van hetgeen wat je doet.

Tijdens de counselling gesprekken krijg je praktische handvatten aangeboden, welke je in je dagelijkse leven toe kan passen. Deze handvatten neem je mee voor de rest van je leven.

Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaats vinden via de telefoon of online.

Huisbezoek is ook mogelijk op aanvraag in de omgeving van Flevoland!