Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

De psychische gevolgen van de Corona crisis

Nederland is getroffen door het Coronavirus, uit een groot aantal recente studies blijkt dat hierdoor veel mensen in psychische problemen zijn gekomen met vaak stress gerelateerde klachten als gevolg. Misschien heb je nu juist ook meer last van angsten, paniek, somberheid of andere klachten. Het kan zijn dat je niet weet hoe je deze periode door moet komen, of ben je bang dat er geen zorg of hulp meer voor je is en het kan zijn dat je jezelf eenzamer gaat voelen. Al deze klachten kunnen soms ook leiden tot ernstige lichamelijke en geestelijke problemen.

De psychische gevolgen van de Corona crisis: voor wie

Het vele binnen zitten, thuis werken, verlies van baan, verlies van sociale contacten is voor iedereen lastig. Ook de onzekerheid waar je mee te maken krijgt kan maken dat je je De psychische gevolgen van de Corona crisiszorgen maakt "hoe moet het nu verder"? Veel mensen vrezen voor hun eigen gezondheid of voor de gezondheid van hun dierbaren. Dit alles kan stress geven wat weer kan leiden tot angsten, somberheid, slaapproblemen of fysieke klachten. Het kan zijn dat je behoefte hebt aan een luisterend oor, of dat je kampt met allerlei emotionele, mentale of fysieke klachten waar je wel wat ondersteuning bij kan gebruiken

De psychische gevolgen van de Corona crisis: de praktijk

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa ( Complementair Therapeut). Ik ben een registercounselor ABvC® en ben onder andere opgeleid om stressklachten te begeleiden. Vergoedingen vallen in de meeste gevallen onder de aanvullende zorgverzekering. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC. Consulten worden gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam.

Op het moment dat je hulp of ondersteuning vraagt wil je ook graag zo snel mogelijk geholpen worden, want dan is de nood het hoogst. Ik geef jou de garantie dat je dezelfde week of de volgende week bij mij terecht kan voor een eerste gesprek.
Het gesprek kan overdag, maar ook in de avonduren plaats vinden.

Tarieven

Online consulten of telefonische consulten zijn ook mogelijk!