Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

De levenscirkel

Wanneer we opgroeien gaan we door een aantal ontwikkelstadia, deze verlopen voor ieder mens weer op zijn eigen unieke wijze. Bij een crisis in je leven komen vaak de niet eerder goed verwerkte crisissen naar voren en we krijgen dan een kans om deze onverwerkte gebeurtenissen alsnog een plek te geven in ons leven.

In het leven stellen we ons regelmatig de vraag:

  • Waarom doe ik wat ik doe?De levenscirkel
  • Wat is de zin van mijn leven?
  • Welke waarden heb ik en hoe laat ik die zien in mijn doen en laten?
  • Waar gaat het nu voor mij om in het leven?
  • Welke idealen heb ik, welke bindingen ga ik aan?

Het ritueel met de levenscirkel kan je helpen bij je pad van bewustwording, het geeft je inzichten in waar jij nu sta op je eigen levenspad, waar wil je naar toe, het geeft antwoorden op vragen die je hebt. Als je op deze manier naar je levenscirkel gaat kijken, wordt die cirkel een innerlijke richtingaanwijzer, een kompas, het brengt je naar de basis, het centrum waar het werkelijk voor jou om gaat. Dit is de meest waardevolle plek waar alles samenkomt en valt.

Een sessie met de levenscirkel vindt plaats in de praktijk of in de natuur, jouw levenscirkel geven we ter plekke vorm, daarbij maken we gebruik van de leeftijd fasen, de chakraleer, vijf elementenleer en daarbij is het mogelijk gebruik te maken van edelstenen en symbolen. Tijdens het ritueel communiceer je met krachtplaatsen vanuit het verleden en de toekomst, waar vonden er belangrijke gebeurtenissen plaats in de cirkel. Het is een ritueel van ervaren en beleven, een reis die je brengt naar bezieling, verbeelding, heelheid en verbinding.

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken voor een ritueel met de levenscirkel, dan kan je me bellen of mailen.

Telefoon: 06-40118916

Deze sessie wordt deels vergoed met een aanvullend pakket door bijna alle Nederlandse zorgverzekeraars!
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC.