Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Life Coaching online

Welkom op de site van life coaching online. Life coaching online is een praktijk voor coaching en counselling en natuurgeneeskundige therapie. De praktijk is gevestigd te Lelystad en er worden consulten in de praktijk gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Tevens is het mogelijk om een consult te ontvangen online.

Life coaching online: wat is het 

In onze huidige maatschappij worden steeds meer eisen gesteld, dit zowel in het werk als in de privésfeer. Dit kan faalangst en onzekerheid geven doordat je niet goed weet wat je wil, het geeft stress, problemen op je werk, fysieke klachten, problemen in je relatie etc.

Het leven loopt niet meer zoals je zelf zou willen en er ontstaat meer stress, waardoor de mogelijkheid op een burn-out of depressie kan ontstaan. Het risico is dat alles stil kan komen te liggen en om die obstakels op te ruimen hebben mensen een life coach nodig. 

Life coaching online: voor wieLife coaching online

Life coaching is voor iedereen die aan zijn problemen wil werken en is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen en tot volledige ontplooiing wil komen. In ieder mens zit het verlangen om tot volledige ontplooiing te komen, wat gericht is op het ontplooien van onze talenten en het creëren van een evenwichtige groei van onze persoonlijkheid. Het zijn de verlangens die iedere keer weer in ons leven terugkomen. 

Life coaching kan helpen bij: gedragsverandering, allerlei fysieke klachten, stress en burn-out, het verbeteren van sociale contacten en relaties, het verminderen van angsten, vermoeidheid, rouwverwerking, verlies van baan, verlies van gezondheid, slaapproblemen.
Life coaching online is ook geschikt voor mensen die niet in staat zijn om de praktijk te bezoeken wegens ziekte. 
Huisbezoek is ook mogelijk als je niet in staat bent om de praktijk te bezoeken.

Life coaching online: werkwijze

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de hulpvraag, welke mogelijkheden er zijn en wat jouw behoefte is. Samen kijken we dan of life coaching mogelijkheden biedt voor jouw hulpvraag en je persoonlijke situatie. We besteden aandacht aan wie je bent, wat je wilt en brengen balans in die gebieden in je leven die weer de balans nodig hebben. 

Life coaching online: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben de oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa voor complementaire therapie. Binnen de praktijk ben ik werkzaam zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ik ben een geregistreerd Registercounsellor ABvC® en lid van de beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC.
Tevens heb ik diverse opleidingen gedaan binnen de natuurlijke geneeswijzen en werk ik in de praktijk met bloesemremedies en spagyriek plantgeneeskunde. 

Life coaching online: afspraak maken en tarieven

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van je zorgverzekeraar en aanvullende verzekering. De praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC.

Voor Tarieven: klik hier

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier   
Tel: 06-40118916