Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Counselling Amsterdam

Welkom bij counselling Amsterdam. Counselling Amsterdam is een praktijk voor coaching en counselling, rouwbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling. Als coach/ counsellor ondersteun ik je in vele uiteenlopende situaties, vooral door goed te luisteren. Bij mij kun je je eigen persoonlijke verhaal kwijt. Zonodig vraag ik dieper door en zorg er samen met je voor, dat er meer helderheid in je situatie komt waardoor er meer inzicht kan ontstaan. Zo komt er meer ruimte om te kijken naar nieuwe mogelijkheden en kijken we hoe je nieuwe wegen in kunt slaan.
In de praktijk kan je terecht voor: burn-out klachten, rouw en verlies, verlies van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Counselling Amsterdam: wat is het

Counselling helpt bij alledaagse vragen en problemen met een (lichte) psychosociale achtergrond, zoals aanhoudende stress, een gevoel van niet gelukkig zijn, relatieproblemen, rouw, vage lichamelijke klachten, een disfunctioneren op het werk, angsten, gevoelens van onzekerheid etc. Als counsellor kijk ik samen met jou naar je verleden, waar vaak gebeurtenissen hebben plaats gevonden, die je huidige situatie hebben beinvloed.
Als counsellor help ik je om je verder te ontwikkelen. 

Counselling Amsterdam: voor wieCounselling Amsterdam

Als je het gevoel hebt dat je vastloopt of het gevoel hebt dat je niet verder komt, als je psychische klachten hebt, of heb je relatieproblemen, of twijfel je aan je relatie, dan kan het zinvol zijn om hulp te vragen en deskundige professionele hulp te zoeken.
Bij counselling Amsterdam kan je terecht als je moeite hebt met zaken in het dagelijkse leven, met jezelf in je relatie of in je werk.
Heb je fysieke klachten, angsten, gevoelens van onzekerheid, een chronische ziekte of heeft je partner een chronische ziekte en weet je niet hoe je daar mee om moet gaan dan is het zinvol om hulp in te schakelen en kan je bij mij in de praktijk terecht.

Counselling Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa voor natuurgeneeskundige therapie. Er worden consulten in Lelystad en in Amsterdam gegeven. Naast dat ik een professioneel geregistreerd Registercounsellor ABvC® ben heb ik me ook gespecialiseerd in natuurlijke geneeswijzen. Het is mogelijk om je proces of fysieke en psychische klachten te ondersteunen met bachbloesem remedies, healing of met spagyriek plantgeneeskunde. 

Counselling Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, BATC en RBCZ, waardoor zorgverzekeraars bij een aanvullende verzekering een deel van het consult vergoeden.

Voor Tarieven: klik hier

Consult online of telefonisch is ook mogelijk.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken: klik hier
Je kan ook bellen op nummer: 06-40118916