Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Coaching en Counseling

Welkom bij Coaching en Counseling. Coaching en Counseling is een praktijk gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling, voor psychische en fysieke klachten, burn-out, verlies van gezondheid en verlies en rouwverwerking. De klacht kan zonodig ondersteund worden met natuurlijke geneeswijzen Praktijk Nishkampa. Er worden consulten gegeven in Lelystad en Amsterdam, ook is het mogelijk om consulten te ontvangen telefonisch of online.

Coaching en Counseling: wat is het

We hebben allemaal wel eens een periode waarin het lijkt alsof je stilstaat, je kijkt wel terug maar het lijkt alsof je maar niet vooruit komt. Je voelt de behoefte om te veranderen en de dingen in je leven anders in te richten, maar je weet niet hoe je dit moet doen. Dan is dat wellicht een goed moment om een coach/ counselor in te schakelen.

Als counselor kan ik je begeleiden bij het bereiken van groei en verandering. Om meer inzicht in je functioneren te krijgen en je bewust te worden van belemmerende gedachten en patronen. Zodat je die los kan gaan laten en er ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden en andere keuzes. Daardoor zal er inzicht komen en kan er een nieuw uitzicht ontstaan. Na een coaching en counseling traject kan je weer zelf verder. 

Coaching en counseling is aan te bevelen als je je afvraagt hoe kan ik zelf ....Coaching en Counseling

  • Balans tussen werk en privé hervinden?
  • (door) groeien in mijn werk
  • Inzicht krijgen in wat ik echt wil?
  • Mijn grenzen stellen en bewaken?
  • Mijn zelfvertrouwen vergroten?
  • Mijn energie en motivatie terugvinden?
  • Omgaan met stress factoren?
  • Leren omgaan met mijn ziekte?
  • Mijn angsten en verdriet loslaten?

..... en zo zijn er nog veel meer vragen. Vragen waar we samen een antwoord bij zoeken. Inzicht biedt ruimte voor verandering en ontwikkeling, in je werk maar ook als mens. Je leert weer in het leven te staan vanuit je eigen innerlijke kracht, waardoor er meer balans in je leven ontstaat.

Coaching en counseling: werkwijze

In het eerste consult vindt de intake plaats, we maken kennis met elkaar en bespreken de hulpvraag. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij als counselor, want anders kan er geen vertrouwensrelatie ontstaan. Er kunnen afhankelijk van de vraagstelling, vijf tot tien vervolggesprekken van 1 tot 1,5 uur volgen. Zo nodig kan dit traject verkort of verlengd worden. In die gesprekken zullen we de vraagstelling verder verkennen en uitdiepen.
De inhoud van de gesprekken blijven geheim, ik hou me aan de ethische code van de beroepsvereniging. Regelmatig evalueren we het proces. Tussen de consulten zit vaak een periode van drie tot vier weken.

Coaching en counseling: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counseling en Praktijk Nishkampa. Ik ben een geregistreerd registercounselor ABvC® en tevens een erkend complementair therapeut. In mijn jonge jaren wist ik al dat ik iets wilde gaan betekenen voor mensen en had ik een grote interesse voor de planten in de natuur. Vanaf 1980 ben ik gaan werken in de hulpverlening en ben begonnen met de opleiding Z verpleegkundige en door de jaren heb ik me met studie en werk gespecialiseerd als hulpverlener. In de loop van mijn leven heb ik me daarnaast bezig gehouden met mijn persoonlijke ontwikkeling en natuurlijke geneeswijzen. Sinds 2009 ben ik begonnen als gediplomeerd counselor en hier ligt mijn liefde voor het vak.
Ik volg bij- en nascholing waardoor ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen, ook volg ik intervisie en supervisie. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ, waardoor veel zorgverzekeraars een deel van het consult vergoeden.

Coaching en Counseling: afspraak maken en tarieven

Consulten kunnen ook plaats vinden via de telefoon of online.

Voor Tarieven: klik hier

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier

Je kan ook bellen telefoon: 06-40118916