Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Counselor coach

Hartelijk welkom bij Counselor Coach. Iedereen maakt wel eens een periode mee dat het niet goed gaat. Dat kan op het werk zijn, in je relatie, met je kinderen of je familie. Je maakt je zorgen of je bent niet gelukkig. Je gedachten blijven in een kringetje ronddraaien zonder dat het je verder brengt. Dan is het fijn als er iemand is die je kan helpen om je situatie te overzien. Iemand die je helpt bij het verhelderen van je gedachten en je gevoelens. Een counselor is zo iemand.

Counselor coach: wat is het

Counseling is een vorm van niet sturende psychische hulpverlening en is laagdrempelig. Bij counseling ligt de nadruk meer op het emotionele vlak en er is veel aandacht voor de eigen verantwoordelijkheid.

Als je een probleem hebt en er niet meer alleen uit kan komen, helpt een counselor je om beter met de situatie om te gaan of het probleem op te lossen. Door effectieve en gestructureerde gesprekken vind je samen met de counselor een uitweg, zodat je uiteindelijk vrijer door het leven kan gaan. Je zal anders tegen je problemen aan gaan kijken. Omdat een counselor een objectieve buitenstaander is kan hij je juist helpen je problemen in het juiste perspectief te zien en ze op te lossen. 

Het is mogelijk dat je een probleem hebt waar de mensen in je directe omgeving geen raad mee weten of die je liever niet aan familie, vrienden of werkgever toevertrouwt. Of Counselor coachnog erger de mensen in je omgeving die zijn juist de veroorzaker van het probleem. Een counselor is een specialist in het oplossen van menselijke (psychische) problemen.

Counselor coach: Hoe helpt counseling

Van belang is dat je als cliënt centraal staat en wordt gezien als mens en niet als patiënt met geheel eigen unieke menselijke gevoelens, waarden, normen, wensen en mogelijkheden. Samen gaan we op weg om te ontdekken wat het eigenlijke probleem is. Als dit bekend is dan kunnen we gaan uitzoeken welke doelen je wilt behalen. Dit kan zijn beter met het probleem leren omgaan of een ander doel. 
In de praktijk krijg je persoonlijke begeleiding in een veilige en rustige omgeving, waarbij respect centraal staat. De zelfredzaamheid wordt gestimuleerd, waardoor er meer zelfvertrouwen zal ontstaan, zodat je weer richting kan geven aan je leven en de door jou zelf gestelde doelen kan gaan bereiken.

Counselor coach: voor wie

Counseling kan ondersteuning bieden bij emotionele problemen, stress, relatieproblemen, geen beslissingen kunnen nemen, angsten waaronder faalangst, fobieën, scheiding, verlies en rouwverwerking, eenzaamheid, weinig zelfvertrouwen, hooggevoeligheid, adhd, ondersteuning bij zware chronische en ongeneeslijke ziekten, ondersteuning van de naasten van de patiënt, stress gerelateerde klachten, burn-out, depressie, dwangmatig gedrag, overgewicht, examenvrees, vage lichamelijke en psychische klachten, chronisch vermoeid, hoofdpijnen.....

Counselor coach: over Nishkampa

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben de drijvende kracht van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (voor complementaire therapie). Ik ben werkzaam als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en als Registercounselor ABvC®. Voordat ik met de opleiding coaching/ counseling begon was ik werkzaam in de hulpverlening, door mijn studies in het vakgebied kwam ik in aanraking met counselling en daarmee begon de liefde voor dit beroep. Na een driejarige studie ben ik verder gaan studeren in de natuurlijke geneeswijzen en healing. Regelmatig heb ik overleg met collega's en volg ik bijscholingen en supervisie. 
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, BATC en RBCZ.

Counselor coach: afspraak maken en tarieven

Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam, ook is het mogelijk om een consult via de mail, telefoon of online te ontvangen.

Voor Tarieven: klik hier

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak kan je bellen naar:

06-40118916