Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Persoonlijke ontwikkeling

Welkom bij Praktijk voor Coaching & Counselling. Herken je dit?                                                                                                        

  • Veel moeten van jezelf
  • Vermoeidheid
  • Faalangst
  • Onzekerheid
  • Slecht slapen
  • Vage lichamelijke klachten
  • Schuldgevoelens
  • Niet weten wat je wilt
  • Spanningen en stress
  • .....

Bij mij in de praktijk krijg je ondersteuning bij je klacht en dat duwtje in de juiste richting, zodat je weet wat je werkelijk wilt en je vanuit jouw eigen kracht je doelen kunt realiseren. 

Persoonlijke ontwikkelingCoaching Counseling: wat is het

Coaching Counseling is een psychologische hulp door middel van gesprekken. Het kan zijn dat je een probleem hebt en dat je hier zelf niet meer uit kan komen. Als counselor help ik je om beter met de situatie om te gaan of het probleem op te lossen. Als counselor help ik je om te ontdekken wat het eigenlijke probleem is. Als dit bekend is dan kunnen we gaan kijken wat je doelen zijn, dit kan zijn dat je het probleem wilt oplossen, maar het kan ook zijn dat je beter met het probleem om wilt leren gaan. We kijken samen hoe jij je persoonlijke effectiviteit kan vergroten, het bereiken van jouw doelen is hierbij het uitgangspunt.
Het is mogelijk om de klacht of hulpvraag te ondersteunen met een healing of natuurlijke geneeswijzen voor informatie: www.praktijknishkampa.nl

Coaching Counseling: voor wie

Coaching Counseling is voor iedereen geschikt, ook voor jou. Coaching Counseling kan je ondersteunen bij: emotionele problemen, relatieproblemen, niet goed kunnen slapen, vermoeidheid, alle vormen van angst, trauma, PTTS, stress, hooggevoeligheid, autisme, AD(H)D, het vinden van een levensdoel, verwerking van een verlies, eenzaamheid, examenvrees, vliegangst, slaapproblemen, leermoeilijkheden, concentratieproblemen, depressie, ME, eenzaamheid, moeite hebben met communicatie, ondersteuning bij chronisch ernstig zieken, ondersteuning van de naasten van de patient, stervensbegeleiding .........
Als coach counselor zorg ik voor de juiste omstandigheden, zodat je in alle rust en veiligheid aan jezelf kan werken.

Coaching Counseling: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa voor complementaire therapie. Mijn passie is mensen leren om vanuit liefde naar zichzelf te kijken. Ik vind het belangrijk dat jij je eigen proces in je eigen tempo kunt doorlopen en dat je vanuit je eigen kracht je doelen kan realiseren en JOUW leven vorm kan geven zoals jij dat wilt.
Ik ben een geregistreerd Registercounselor ABvC® en aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, BATC en RBCZ. Veel zorgverzekeraars vergoeden dan ook de behandeling. Ieder jaar volg ik bijscholing en supervisie en heb ik regelmatig professioneel contact met collega's.
Bij beroepsvereniging BATC ben ik aangesloten als Complementair Therapeut.

Coaching Counseling: afspraak maken en tarieven

Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ook is het mogelijk om een consult via de mail, telefoon of online te ontvangen.

Tarieven: klik hier

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak kan je bellen naar:

06-40118916

Ook is het mogelijk om een mail te sturen: klik hier