Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Nishkampa van​ de Breevaart

Coaching

Coaching Amsterdam

Welkom op de site van Coaching Amsterdam. Praktijk voor coaching, counselling, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, psychische klachten en lichamelijke klachten. Coaching Amsterdam biedt counselling, begeleiding en ondersteuning bij jouw klacht. Coaching Amsterdam bevindt zich in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a, 1091EJ, Amsterdam.
Voor het maken van een afspraak klik hier

Coaching Amsterdam: werkwijze

Het eerste consult is een intake waarin we de hulpvraag bespreken. Aan de hand daarvan bespreken we welke ondersteuning passend is bij de hulpvraag. Tijdens een consult kan ik gebruik maken van verschillende technieken tijdens een counselling consult. 

Coaching Amsterdam: resultaat

Als coach en Registercounsellor ABvC® begeleid ik je bij het verkrijgen van meer inzicht in jezelf en op de patronen in je leven. Dit door te luisteren, vragen te stellen en te spiegelen. Je gaat zo jezelf weer opnieuw ontdekken en iedere ontdekking zal een positieve invloed hebben op alle situaties die je in het leven tegenkomt, omdat je de nieuwe inzichten hierin gaat meenemen. 

Coaching Amsterdam: voor wie Coaching Amsterdam

Coaching Amsterdam is voor mensen die verder willen komen in het leven en zich niet laten belemmeren door hun overtuigingen. Coaching Amsterdam is voor het vinden van een nieuw evenwicht in je leven en het vinden van balans om te komen tot het behalen van je levensdoelen die je hebt gesteld.  

Coaching Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, BATC en RBCZ.

Voor Tarieven: klik hier

Het is mogelijk om een consult telefonisch of via skype te ontvangen: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar en je polis.

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok