Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Levenscoach Amsterdam

Welkom op de site van levenscoach Amsterdam. Levenscoach is een praktijk waar je terecht kunt voor fysieke klachten, psychische klachten, rouw en verlies, verlies van gezondheid, burn-out klachten en is voor iedereen geschikt die zich wil ontwikkelen, groeien en tot volledige ontplooiing wil komen. In ieder mens zit het verlangen om tot ontplooiing te komen, wat is gericht op het ontplooien van onze talenten en het creëren van een evenwichtige groei van onze persoonlijkheid. 

Levenscoach Amsterdam: wat is het

Hoe goed ken jij jezelf? In eerste instantie lijkt het alsof je van anderen leert, maar er is zoveel van wat je van jezelf en over jezelf kan leren. Dit is een continu proces wat persoonlijke groei wordt genoemd, met het leven als ontdekkingsreis. Zelfreflectie, bewustwording en het nemen van eigen verantwoordelijkheid zijn op de weg naar persoonlijke groei van essentieel belang. Deze groei is een verrijking voor het leven, maar hoe kun je aan jezelf werken, wat doe je met de inzichten die je krijgt en hoe bereik jij je doelen? 

Levenscoach AmsterdamDat begint bij de basis, leven vanuit je eigen kracht, durven om voor jezelf te gaan staan, durven keuzes te maken, maar het belangrijkste is om vooral jezelf te zijn.
De gesprekken zijn erop gericht om meer te gaan leven vanuit jouw innerlijke kracht en te ontdekken waar jouw talent en ontplooiing zit en onderzoeken wat dit mogelijk nog blokkeert, waardoor inzicht ontstaat. 

Levenscoach Amsterdam is voor iedereen die aan zichzelf wil werken, groeien, tot ontwikkeling wil komen en volledige ontplooiing.
 
Levenscoach Amsterdam kan ondersteuning bieden bij: slaapproblemen, verlies van baan, scheiding, vermoeidheid, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, het verminderen van angsten, uit balans zijn, depressie, rug en nekklachten, pijnen, gedragsverandering, het verbeteren van sociale contacten en relaties, hooggevoeligheid, adhd, overgewicht etc.

Levenscoach Amsterdam: werkwijze

Ieder persoon is verschillend, bij levenscoaching Amsterdam wordt maatwerk geleverd, jouw vertrekpunt zal dienen als leidraad van de sessie.
Er wordt gewerkt aan de doelen die jij wil behalen.
Het eerste consult begint met een intake, waarin we jouw hulpvraag bespreken, jouw persoonlijke situatie staat daarin centraal.

Levenscoach Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben de oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (voor complementaire therapie). Met de praktijk ben ik werkzaam zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ik beschik over een gezonde dosis kennis en werkervaring. Mijn achtergrond is Z verpleegkundige en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Tevens ben ik een geregistreerd Registercounsellor ABvC® en lid van de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ.
Ook heb ik diverse opleidingen gedaan binnen de natuurlijke geneeswijzen en ben ik erkend Complementair therapeut.

Levenscoach Amsterdam: afspraak maken en tarieven

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, dit is afhankelijk van je polis en je polisvoorwaarden.

Voor Tarieven: klik hier

Consulten zijn ook mogelijk via de telefoon en online.
Voor meer informatie: klik hier

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier  
Tel: 06-40118916