Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Levenscoach Lelystad

Welkom op de website van levenscoach Lelystad. Levenscoach Lelystad is een praktijk waar je terecht kunt voor zingevingsvragen, fysieke klachten en psychische klachten, stress en burn-out, verlies en rouwverwerking, en persoonlijke groei en ontwikkeling. Levenscoaching gaat over het vergroten van de tevredenheid met jezelf en met de manier waarop je in het leven staat. Levenscoaching is aan de orde wanneer je behoefte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen ten aanzien van onderwerpen als omgaan met kritiek, het vergroten van zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf, keuzes maken, contact durven leggen en omgaan met gevoelens.

Levenscoach Lelystad: wat is het

Met het starten van levenscoaching kunnen we vanuit verschillende invalshoeken naar jouw onderwerp kijken. We kunnen stilstaan bij de geschiedenis ervan. Hoe het zich zo gevormd heeft, wie er invloed op hebben gehad en aan welke invloed het heeft ontbroken. We kijken naar het hier en nu, hoeveel invloed heeft dit onderwerp nu nog in je leven. Welke keuzes maak je nu wel en welke niet, welke doelen streef je na, en hoeveel invloed heeft je onderwerp in dit streven. 

Levenscoach LelystadLevenscoach Lelystad: voor wie

Mensen ervaren vaak onzekerheid door de steeds hogere eisen die in onze complexe huidige maatschappij worden gesteld, dit zowel in de privé sfeer als op het werk. Dit kan stress geven of resulteren in faalangst, het leven loopt niet helemaal zoals jij het zelf voor ogen hebt, je krijgt last van onzekerheden, dit geeft nog meer stress met alle gevolgen van dien. Als dit lang aan houdt kan dit resulteren in een burn-out of een depressie.
Levenscoaching stimuleert je om obstakels uit de weg te ruimen en keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt. Met humor, creativiteit, doortastendheid en aandacht help ik je jouw levenskwaliteit op praktische en duurzame manier te verbeteren.

Levenscoach Lelystad: werkwijze

Samen gaan we een proces aan waarbij je enerzijds persoonlijke inzichten opdoet en anderzijds leert om zaken vanuit een nieuw perspectief te bekijken.
In het eerste gesprek bespreken we je situatie en samen kijken we of levenscoaching mogelijkheden biedt voor jouw vraag en persoonlijke situatie.
De consulten worden gegeven in een rustige omgeving waarin een veilige omgeving centraal staat.

Levenscoach Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (complementaire therapie) te Lelystad. 
Ik ben een geregistreerd Registerounsellor ABvC® en aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, BATC en RBCZ.
Ik heb ruim 30 jaar in de hulpverlening gewerkt in diverse functies, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces. Ik doe dit met veel passie, ieder mens is anders en ik streef naar maatwerk. Tevens heb ik er altijd naar gestreefd om zoveel mogelijk kennis tot mijn beschikking te hebben, zodat ik een ieder kan begeleiden en ondersteunen op een manier die past bij de persoon.

Levenscoach Lelystad: afspraak maken en tarieven

Voor Tarieven: klik hier

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, dit is afhankelijk van je polis en polisvoorwaarden.

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier
Tel: 06-40118916