Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Coachen en begeleiden

Welkom bij coachen en begeleiden, praktijk voor bewustwording en innerlijke groei. Je kan in de praktijk terecht voor fysieke en psychische klachten, stress gerelateerde klachten, omgaan met ziekte of zieken en verlies en rouwverwerking. 

Er worden consulten gegeven in Amsterdam en Lelystad, tevens is het mogelijk om een consult te ontvangen via de telefoon of online.

Coachen en begeleiden: wat is het

1 op 1 coaching richt zich op het begeleiden van jou bij jouw eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit kan gaan over verdere ontwikkeling van jouw talenten, om die nog beter te kunnen inzetten, maar het kan ook gaan over aspecten waarin je worstelt of wellicht zelfs vastloopt.

Bij het laatste kan je bijvoorbeeld denken aan het niet vaardig zijn in bepaalde persoonlijke of zakelijke competenties of stress gerelateerde onderwerpen, mogelijk veroorzaakt door werkdruk of hoge eisen die gesteld worden, professionele dan wel persoonlijke relatieproblemen, een verlieservaring of scheiding etc. Je kan in de praktijk ook terecht voor ondersteuning bij allerlei vormen van angsten, te denken valt aan faalangst, straatvrees ....... De begeleiding is bij het laatste gericht op angstreductie zodat je je leven kan gaan leiden zoals jij dit voor ogen hebt. 

Coachen en begeleidenCoachen en begeleiden: voor wie

Als coach/ counsellor kan ik je begeleiden bij het bereiken van groei en verandering, waardoor je meer zicht op je functioneren kan krijgen en je bewust wordt van belemmerende patronen en gedachten. Dan kan je deze belemmeringen los gaan laten en kan er ruimte ontstaan voor nieuwe mogelijkheden en het maken van andere keuzes. Als coach ga ik uit van je eigen kracht en zelfhelend vermogen, dit wordt aangezet tijdens de consulten waardoor je zelf de regie in handen hebt in wat je wil bereiken in het leven, je kunt zelf weer verder vanuit balans en uitzicht.
Als je jezelf afvraagt hoe kan ik zelf ......

 • Mijn balans vinden en behouden in het leven
 • Mijn faalangst en onzekerheden overwinnen
 • Het verdriet een plek geven in mijn leven
 • Mijn grenzen stellen en bewaken
 • Uitzoeken wat ik echt wil
 • Mijn energie en motivatie terugvinden
 • Omgaan met balans werk en privé
 • Zingeving geven aan mijn leven
 • Ondersteuning bij fysieke klachten 
 • Leren omgaan met chronische klachten
 • Positiever communiceren

... ... en zo kunnen er nog veel meer vragen zijn die je zou willen onderzoeken. Door inzichten ontstaat er ruimte voor verandering en ontwikkeling van jouzelf als mens en in je dagelijkse leven. Je kunt je leven gaan oppakken vanuit je eigen kracht.

Coachen en begeleiden: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart. Naast mijn werk als Registercounsellor ABvC® en erkend Natuurgeneeskundig therapeut, werk ik ook nog als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in de hulpverlening. Als hulpverlener ben ik gewend om in oplossingen te denken en mensen te begeleiden of te coachen. Ik heb oprechte interesse voor de mensen om me heen en de personen die ik coach. Ik bied een luisterend oor, daag je uit, maar denk ook met je mee, samen onderzoeken we alle mogelijkheden, jij neemt alle beslissingen. Centraal staat respect voor wie jij bent, je mening en de beslissingen die je maakt. Om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen ben ik Registercounsellor ABvC® en volg ik jaarlijks bij- en nascholingen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ, waardoor veel zorgverzekeraars een deel van de behandeling vergoeden.

Coachen en begeleiden: afspraak maken en tarieven

Voor Tarieven: klik hier

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier 
Het is ook mogelijk om te bellen tel: 06-40118916