Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Stress behandeling Amsterdam

Praktijk voor stress behandeling Amsterdam kan ondersteuning bieden bij stressgerelateerde klachten en burn-out.

Stress, iedereen heeft er wel eens mee te maken. Stress brengt je lichaam in een staat van paraatheid. Het is de spanning die je voelt voor een examen, een optreden, een sollicitatiegesprek of een spannende gebeurtenis. Stress zorgt ervoor dat je extra alert kunt reageren of geconcentreerd kunt werken aan een lastige taak. Zodra dit klaar is, of de gebeurtenis voorbij is, gaat de spanning vanzelf weg. Deze spanning hoort bij het leven en is gezond.

Wanneer je last hebt van stressklachten en chronische stress hebt opgebouwd in je lijf, dan is de balans van inspanning en ontspanning er niet meer. Je lichaam weet niet hoeStress behandeling Amsterdam hij de spanning moet loslaten en staat dan permanent in de overlevingstand. Van belang is dat je leert om milder naar jezelf te zijn en dat je leert om op tijd op de rem te trappen, zodat je lichamelijk en mentaal weer kan ontspannen, zodat je weer kan opladen. Counselling zou je hierbij kunnen helpen.

Tijdens de gesprekken onderzoeken we waar de oorzaak van jouw klachten ligt, wat hebben deze klachten jou te vertellen? Hoe kun je weer luisteren naar jezelf, naar je lijf, je emoties en je passies. Wat zijn jouw gezonde delen en waar overleef je? Welke bagage uit je verleden draag je mee? Je gaat leren om anders en beter voor jezelf te zorgen, zodat je weer kan leren genieten van dingen.

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok