Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Wandelcoaching met een fysieke beperking

Ik bied wandelsessies aan in de natuur voor mensen met een fysieke beperking. Al wandelend gaan we aan de slag met de moeilijkheden waar jij tegenaan loopt. We zetten daarbij de natuur in die je daarbij verhelderende antwoorden en inzichten kan geven. Daarbij zal ik me aanpassen aan jouw tempo, met je rollator of je voortduwen in je rolstoel.

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft zijn eigen waarheid in zich. Iedereen weet diep van binnen wat hij of zij nodig heeft om tot oplossingen te komen. We kunnen onszelf alleen niet altijd horen. Tijdens de wandeling gebruik ik verschillende gesprekstechnieken, de natuur als metafoor en oplossingsgerichte vragen, zodat jij gemakkelijker bij jezelf naar binnen kan kijken. Dit kan leiden tot verrassende antwoorden!

Wandelcoaching met een fysieke beperking: voor wie

  • Bewust te worden van je eigen gevoelens en gedrag?
  • Durf jij te werken aan je innerlijke groei?
  • Heb je behoefte aan meer balans in je leven?
  • Van beperking naar mogelijkheid groeien?

Heb je zelf invloed op de situatie of juist niet? Je leert pro-actief te zijn in situaties waar je zelf invloed op hebt en je leert los te laten als je er geen invloed op hebt. Tijdens de wandeling reik ik je handvatten aan die je hiermee kunnen helpen.

Wandelcoaching met een fysieke beperking: over mij

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (praktijk voor complementaire therapie). Mijn missie is om mensen te begeleiden de balans in zichzelf weer terug te vinden en weer in hun eigen kracht te komen. Mijn doel is om mensen met een fysieke beperking te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning te bieden bij het leren accepteren van de beperking. Dan kunnen er weer mogelijkheden ontstaan en komt er weer ruimte om je talenten aan bod te laten komen. 

Wat ik van jou verwacht? Dat jij zelf naar de wandelplek kan komen waar ik de wandelsessie geef, ook je hulphond of tolk is daarbij welkom. Er worden wandelsessies gegeven op wandelpaden die geschikt zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Wandelsessies worden gegeven zowel in Lelystad, Almere en Amsterdam.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en wil je een wandelsessie ervaren?